Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv daewoo

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am primit un tv daewoo sasiu CP185G/GU,cu defectul pe partea de sunet,adica am ceva sunet,se aude putin in difuzor,am verificat tensiunile pe TDA7267,si sant normale,ce ar trebui sa mai verific,va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

11

• Florinel TV

5

• dan cod

3

• Barbu Andrei

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am probat pe o antena terestra,si am sunet normal,iar pe scart am doar putin sunet,se aude incet,ce sa verific,merge cu o memorie goala.

Link spre comentariu

procesorul care al am de pe alt sasiu este TDA9381PS/N3/3/1709,iar al tv cu pricina este TDA9346PS/N3/3,nu cred ca se potriveste memoria,alta solutie mai este cumva,va rog.

Link spre comentariu

cu osciloscopul verifica nivelul semnalului audio in lantul audio de la demodulare la CI-ul audio si pe iesire audio bineinteles.Cu asemena utilaj depanarea este foarte facila.

Link spre comentariu

Verifica traseul. Daca nu ma insel (nu am mai verificat schema), este conectat la pinul 35  si are 2u2/50V .

Editat de dj_ando_83
Link spre comentariu

revin,am schimbat acel condesator dar tot nimic,duar putin sunet se aude in defuzor,pe scart dolce,iar pe antena terestra se aude sunetul norma,va rog,mai vine cineva cu o idee.

in menu,la norma are E/EURO si EURO

pe pini intergratului tda7267 am

1=16,30v

2=4,77v

3=4,97v

4=0,775v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări