chiriac iulian Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 buna ziua ! detin un difuzor eminence kilomax pro 18 1250 wati rms si 2500 peak si vreau sa stiu cei care aveti asa ceva in ce incinta se potriveste cel mai bine , ma gandeam la un fx20 dar e prea mare si grea, astept o parere de la dvs ,mentionez ca este si de vanzare sau schimb cu mixer pasiv cu efecte 0748936947 subir fotos share image Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Este un difuzor foarte nereusit ,adică pe românește nu este bun in nicio incintă . A fost folosit doar de Carvin in Bass Reflex , dar pentru puțin timp , deoarece orice alt difuzor de la Eminence era mai performant ... Au renunțat la folosirea acestui tip de difuzor fără regrete ! Dar cine stie , poate reușești să îmbârligi vreun habarnist care nu citeste forumurile românești dedicate sonorizărilor ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 O singura incinta pune in valoare acest difuzor: http://www.speakerplans.com/index.php?id=csub Este un bandpass, si are eficienta intre 39 si 90Hz in cazul de fata un fel de sub, dar mai mult woofer. In rest suna puturos, doar daca vrei sa faci un bass reflex acordat pe la 35Hz in 250 litrii, cu un delay time mare, pentru gama 30Hz-50Hz. Spor la treaba, am avut 2 bucati, foarte rezistente termic la abuz. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Teste scurte am facut cu incinta relativ mica, 120L acordata la 45Hz (cred) si mult EQ sa compenseze partea de jos, doar putere este de unde! Mergea ok, nu dadea semne pe oboseala, dar nu stiu cum va tine pe termen lung dpdv mecanic. Nu pot sa spun ca era puturos la sunet, era ca si orice 18", evident folosit in incinta respectiva, despre altele nu ma pronunt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Prea putin 120 litrii. Am incercat cu 2 buc in BR de peste 200 litrii, m-am jucat cu acordajele, degeaba, doar foarte jos dadea. Am facut acel C-Sub, si parca a prins viata si in partea de peste 50Hz. Recomand acel C-Sub, ca bun pentru Reggae, si chestii cu bass mai prelung. Nu va ginditi la Kick din partea lui. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Nu degeaba am scris procesare activa si EQ la greu. Difu tine la putere, cel putin electric. Dar repet, sunt doar experimentele mele. In cutie mare evident ca merge. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 nu-mi plac lucrurile complicate, si mai ales complicate inutil. Parerea mea: fa-i vant si de banii aia ia-ti doua difuzoare chinezesti de 18" bagate in incinta bass-reflex 160L fiecare. Poti scoate doua incinte frumoase la 45kg fiecare, care matura cu orice incinta cu un singur difuzor de orice putere laacelais diametru. Nu vreausa vorbesc prostii, cred ca e posibil doua astfel de incinte sa bata un difuzor de 21" Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Totul depinde de SPL-ul difuzorului si de compresia termica. Daca faci un Horn, s-ar putea ca un 18" bine gindit sa mature chiar si cu un 21", repet SPL si power compresiion sint esentiale, la un difuzor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum