naetv Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 poate de aici sa se poata face ceva la imagine img host daca nu or fi ramas in aer acele piese si totusi la ultima poza cu imagine si sigla simbio se vede efectul de perna , dar la inceput , pe imaginea cu meniul pare ca lateralele sint drepte , doar cu o suprapunere de citeva linii in mijloc Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) Sursa e cu tranzistori? Cu citi tranzistori? 3? daca da, ar trebui schimbati si tranzistorii de putere mica din sursa (chiar daca nu-s defecti, beta modificat cred) dar vezi ca-i trebuie exact de aia nu merge echivalent decit rar, daca nu ma insel cel pnp e mai sensibil (si trebuie cu beta mare la cutrent mare) si e si cel cu problema daca-mi aduc aminte bine. verifica cu mare atentie toate componentele din sursa ca mai sint picate citeodata (devalorizate, diode care conduc partial), eu de obicei schimb toate piesele din sursa asta. iar pentru perna, vezi condesatorul electrolitic (si cel film) din serie cu bobinele de baleaj H, si dioda verific-o, dar dupa ce rezolvi sursa. Editat Iunie 15, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Mihai78 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Am schimbat toate componentele incercuite. Tensiunile Sunt cu 2-5v mai mari ca in schema din link-ul de mai sus. Am deconectat bobina deflexie pt teste si tot se incinge tranzistorul V512 din sursa. Final lini e cu dioda nu e Bu808. Imi puteti spune ce valoare are C520 (intre collector V513 si masa )? Aceeasi problema o am si eu cu acest tip de Tv, nu pot distinge valoarea cond-ului ceramic .Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 102/2Kv in ceva schema de a mea daca V513 este finalul din sursa. Link spre comentariu
Mihai78 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Sasiul este identic.Multumesc Link spre comentariu
clony Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Am alt tv everest aceiasi carcasa acelasi sasiu care dupa 10-15 min de functionare afiseaza imaginea ca in poza atasata. Daca ii dai cu palma apare imaginea corecta si dispare tot asa de repede. Daca ii dai mai tare de mai multe ori se mai mentine imaginea pt 15 min. Am refacut lipiturile, ce ar mai trebui sa verific? Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 (editat) nu-mi dau seama - daca este doar pe rosu , tenta de rosu ,poate fi final video sau tub daca ma insel cu tenta de rosu - masoara pe catozi si U G2 - poate fi si de la trafo linii , pot screen asta daca sint refacute lipituri si pe modulul video , pe tub Editat Septembrie 28, 2015 de naetv Link spre comentariu
johnny79 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Schimba tranzistorii de pe placa TK cu altii din recuperari..... Link spre comentariu
coman ion Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Rezolvarea unor astfel de defecte la acest tv e o lupta cu morile de vant pentru ca e facut numai din carpeli , asa cum s-a mai spus tubul si deflexia sunt recuperate din monitoare, pe trafo linii mai are altoit un trafo de adaptare iar sursa poate intra in tot felul de oscilatii anormale.La acest simptom recomand micsorarea fina a Uscreen. Link spre comentariu
Vizitator beko Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Am si eu un astfel de tv. si recent mi sa micsorat imaginea de sus cate putin iar acum sa redus imaginea la mijloc c-am de 1 cm ,ce as putea verifica la el ce este dus. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Filtrajele din BV , sau mai bine faceti o cura de electrolitici in sursa si baleiaje !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum