Vizitator hagiufa Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Salutare ! Vreau sa achizitionez un amplificator pentru casa , boxele pe care le detin sunt Yamaha ns-9393 :http://www.mackern.de/index.php/2008/02 ... a-ns-9393/Modele pe care le vizez sunt :Yamaha AX-1070 ( model vechi , cap de serie din '93-'96 ) http://www.hifi-wiki.de/index.php/Yamaha_AX-1070 sauYamaha A-S 701 ( model nou , nivel mediu din 2014 ) http://europe.yamaha.com/en/products/au ... mode=modelLa cel nou ma incanta intrarile digitale plus , bine inteles , ca este nou , asta daca chiar conteaza varsta componentelor electronice , condensatoarele in special.Ar mai fi si varianta Yamaha RX-A840 ( Receiver AV gama "lux" super fitos cu avantajul Network Player audio ) asta doar ca sa nu mai stau cu 2 amplificatoare . Unul stereo pentru muzica si celelalt multi canal pentru filme ( Yamaha RX-V473 )Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Uita de modelul nou A-S 701 , are o schemă a etajului final de toata jena ... Bani aruncati pe geam . Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Si eu inclin mai mult spre cel Vintage ...dar Yamaha RX-A840 are sanse ? se poate asculta muzica cu el ? http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-a840_g/?mode=model Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Mai bine ramai la ''vechitura'' aia Yamaha AX-1070 sau ceva din epoca lui RX-A840 e cu multi channel si dupa parerea mea e pentru filme Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Eu iti pot spune din punctual meu de vedere cateva opinii. Posed un amplituner Yamaha RX-V767 http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-v767__g/?mode=model Am fost foarte incantat de ea la inceput.Am zis ca pot asculta atat muzica in format stereo cat si sa ma uit la fimele mkv si alte nebunii in 5+1. Asta pana am ascultat la un amic o statie "vintage" stereo.Indiferent ce I-am facut -echipare cu subwoofer, -egalizator nu suna asa "carnos" cum suna acea statie stereo. De atunci, nu m-am lasat pana nu am achizitionat si eu una.E drept ,ca am luat una mai veche, fabricatie 1991(Onkyo Integra-8690).Acum treaba s-a schimbat. Muzica stereo, o ascult pe ampliful stereo si intr-adevar sunetul a prins "viata",iar filmele si alte nebunii cu sunet 5+1 pe Yamaha. Eu zic ca este singura solutie.Iti trebuie un buget pt asta,dar cu timpul le rezolvi pe toate. Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Pentru filme am un yamaha rx-v 473 si este ok si cu siguranta pentru muzica ma voi orienta spre un ax-1070 sau un ax-870 depinde de buget Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 (editat) personal iti recomand ax-900-le. Tot de la yamaha, la distanta mica de el, iti recomand ax-10x0, iar apoi ax-700 si ax-870. Am avut ocazia sa le ascult pe toate acestea.. Editat Iunie 14, 2015 de player4 Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 ma gandeam la ax 870 . din cate am inteles ax-10x0 au probleme cu selectorul de surse . oricum ax-870 este un castig fata de de ax-570 pe care l-am vandut acum o saptamana Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 (editat) ax-870 are acelasi selector de surse ca ax-10x0. Aceste piese nu se strica, ci mai degraba se prinde mizerie pe contacte.La un ax-1070 am curatat un selector de surse motorizat, dupa ce in prealabil l-am extras de pe cablaj, iar la un ax-870 l-am curatat pe cablaj cu un mix de solutii spreiate cu presiune . Editat Iunie 14, 2015 de player4 Link spre comentariu
Vizitator hagiufa Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 sa inteleg ca in cazul in care apar probleme se pot remedia fara costuri exagerate ? un selector nou este aproape 100 euro Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) da, daca problema la selector se manifesta ca un contact imperfect, un electrician bun poate o poate remedia fara costuri prea mari Editat Iunie 15, 2015 de player4 Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Da ,da . Doar un electrician ... Altcineva nu poate . N-are cum ! Link spre comentariu
Dominicue Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 (editat) sa inteleg ca in cazul in care apar probleme se pot remedia fara costuri exagerate ? un selector nou este aproape 100 euro Costurile exagerate s-ar rezuma la valoarea unui spray de contact si a unui spray cu alcool izopropilic . Manopera nu se pune ca doar o faci pentru tine . 100 euroi un selector nou ??? nici daca are contactele placate cu aur nu face atata . da, daca problema la selector se manifesta ca un contact imperfect, un electrician bun poate o poate remedia fara costuri prea mari Exact cum zicea si colegul Victor doar un elctrician ca altfel nu se poate si daca il cheama si Dorel este perfect . Editat Iunie 15, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Da ,da .Doar un electrician ... Altcineva nu poate . N-are cum !poate oricine are cunostintele si dexteritatea necesare. M-am exprimat eu gresit. Oricum, de exemplu pe un teoretician de asta care nu a pus nimic in practica niciodata, nu-l vad in stare sa faca asa ceva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Pai da , un teoretician care confunda Facultatea de Electronică cu Academia lui Dorel . Dacă nu ai habar de sensul cuvintelor , recunoaște , nu e o rușine , ăsta e un forum de entuziaști, nu de electroniști . De aia toti au migrat pe alt forum ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum