geopop Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 va salut! tv -ul nu pleca din st=by,am gasit in sursa q803/c3228-scurt b-e.am pus un bd135(npn).acum il alimentez ,se aprinde becul pe +B cam la 60-70 v si se stige.desfac comanda proc pe q804,ii dau drumul,am 40v pe bec,pun cda pe q804 si ii dau start,se aprinde tot la 60-70v si apoi moare.am schimbat strs6709,cond in alimentare,am verif tens de start cca6,5v,rez ,cond,tz,diode pe iesire,in primar ,se110,opto,dar tot bun .nu stiu ce sa-i mai fac.poate aveti vreo idee,multumesc mult! Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 schimbati SE110 si optocuplorul, verifica ti toate piesele de linga acestea, atentie la diode sa nu aiba rez. inversa, daca totul pare OK schimba ti si STR ul, spor la treaba. Link spre comentariu
geopop Postat Iunie 14, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2015 mr BIG am schimbat str-ul,opto,se110,diodele comutatie,cond,rez masurate,tot,,,,nu stiu cesa-i mai fac! vreo idee.mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum