Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sunet TV Daewoo GB14Q2

alex26

Postări Recomandate

Va salut. Acest tv adus din Anglia ,are sasiu CP-375, procesor dw370m4, tuner DT2-IV17D.  Receptioneaza canale doar in banda UHF si sunet distorsionat, nu se intelege nimic.

Nu stiu cum se intra in service meniu poate ar merge de acolo sa schimb norma.  Cred ca trebuie tras in banda, dar nu ma pricep. Banuiesc ca ar trebui inlocuit tunerul, sau filtrele de sunet. Am incercat cu o memorie goala dar nu vrea, poate are cineva vreun dump .

Editat de alex26
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

9

• naetv

3

• FLORIN IORDACHE

3

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Telecomanda de service nu am. Despre acest tuner DT2-IV17D nu prea gasesc nimic, scrie pe el Made in UK, mai mult ca sigur ca trebuie schimbat dar ce model ar merge?

Am incercat dump-urile si nu merg . La scriere imi apare Source file is too big. Write anyway?

Apropo de telecomanda de service, imi puteti recomanda un model?

Va multumesc d-le Dan.

Editat de alex26
Link spre comentariu

Atunci lasati 1 din cele 2 dump-uri pe care le aveti la indemana si care merg mai bine la tv-ul dvs..si incercati sa intrati in sm.....si sa rezolvati problema de acolo.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ok., asa am facut, dar cum pot intra in sm fara telecomanda de service?

Si daca intru nu cred ca ar merge fara schimbarea tunerului, sau ce parere aveti?

Link spre comentariu

si pe una din schemele daewoo cp375 este dat selectorul DT2-IV17D doar pentru UHF

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CC0QFjACahUKEwjDjO_0xYzGAhUGMNsKHVXeAN4&url=http%3A%2F%2Fmonitor.espec.ws%2Ffiles%2Fcp-375_149.pdf&ei=RhF8VcPRJYbg7AbVvIPwDQ&usg=AFQjCNGtsLuxlmLve3Pb33TyJbxASdvQBA&bvm=bv.95515949,d.ZGU&cad=rja

si in aceasta schema si pe doua sasie ce le am selectorul pentru toate benzile este Temic 3303KHC

Link spre comentariu

,,Se taie traseul dintre pinii 3 si 17 si se monteaza un contact S1.
Traseul e posibil sa fie facut pe sub c.i. SAA3010. 
Se monteaza un contact S2 intre pinii 4 si 12 
-daca s1 e inchis si s2 deschis telecomanda este in mod tv 
-daca s1 e deschis si s2 inchis e pe mod service.
In aceasta pozitie se monteaza un buton de service cu revenire intre pinii 16 si 27 ai integratului 
cu s1 deschis si s2 inchis se apasa scurt butonul de service 

bri+ v center+ 
bri- v center- 
sat+ v size- 
sat- v size +,,

sau cu telecomanda mak 2000 exemplu aici  http://www.elforum.info/topic/77790-tv-daewoo-sasiu-cp375/

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am schimbat tunerul , am schimbat filtrele de sunet, si acum am sunet perfect dar doar pe UHF. La cautare automata nu gaseste nimic ,decat pe UHF. La cautare manuala imi gaseste de exemplu Antena 1 dar este receptionata foarte distorsionat, . Ar trebui schimbat si fusul , ca e montat J1952M. Care ar fi ok?

Editat de alex26
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări