Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent dioda

Postări Recomandate

are echivalent aceasta dioda IN4004,pot pune in locul ei IN4007.

Merge linistit sa pui 4007 in locul acelei 4004. Sunt surprins sa vad ca ai peste 2000 de postari pe forum si intrebi asa ceva....

Link spre comentariu

stati  dvs  linistit ,  ca  si  cind  va  avea  20000 de  postari  tot  intrebari  la  fel  de  stupide  o  sa  puna  pe  forum... :rade:

Link spre comentariu

la asa ceva nu cred ca mai e nevoie de tabel.Cred ca printre primele lucruri cand am luat contact cu electronica m-am lovit de 1N400X.La Bubu peste o saptamana va intreba din nou acelasi lucru.

Link spre comentariu

daca pun o intrebare de ceva,trebui sa ma distruga toti de pe elforum

Nu, nu trebuie sa te distruga toti de pe forum. Dar tu procedezi incorect. In loc sa cauti singur niste detalii care le gasesti in 2 minute,  sari repede pe Elforum si pui intrebari elementare. Mai bine sa caute altul in locul tau. Atitudinea asta este deranjanta. Spor la depanare, dar eu nu as aduce la tine la reparat  un televizor, avand in vedere cunostintele ce le ai in domeniul electronicii. Cred ca la intrebari " serioase" nimeni nu a sarit pe tine. 

Link spre comentariu

E o intrebare cam "indiscreta" dar cum nimeni nu le stie pe toate... decat google-ul...

Ps : La seriile noi pe led durerea de cap dispare... schimbi modulul si merge jucaria... Eu unul mi am reparat un led Samsung zilele trecute si mai mult de 5 min nu am bibilit la el. Placa de alimentare schimbata si merge ca nou.

Link spre comentariu

O reparatie in adevaratul sens al cuvantului este atunci cand readuci in parametrii optimi de functionare aparatul, inlocuind doar componenta defecta nu intreg modulul. Stiu ca e mai comod sa schimbi un modul cu totul.

In modesta mea experienta de "reparator amator" am intalnit tot felul de defecte enervante cum ar fi rezistente de sute de kilo intrerupre (fara semne vizibile) diode care conduceau partial si in sens invers si alte ciudatenii insa satisfactia a fost mai mare la final, gasisem adevaratul defect al aparatului

Link spre comentariu

cum nu sunt fan smd si majoritatea placilor sunt pe smd, mai sunt si piese destul de scumpe pe ele e mai greu sa faci o depanare la module.

De exemplu la placa mea cu toate rezistentele smd si componentele care au pocnit reparatia ajungea pe la 98 de lei si modulul nou l-am gasit la 150 lei. Unele depanari nu mai renteaza... si preferi sa schimbi tot...

Corect daca reparatiile sunt infime da... iti dai seama ca daca erau 2-3 condensatori pocniti si cateva rezistente arse era altceva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări