claw Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Salutari Elforum! Am gasit acum ceva timp o schema simpla a unui defazor cu un IC TL071 . Stiu sigur ca schema era folosita pentru amplifurile Apex . Ce mi-a placut la ea era faptul ca era completa ,inclusiv potentiometrele pentru volum si partea de comutare Stereo/Bridge .O caut de ceva timp pe net ,dar degeaba ... Cineva ,putin ajutor sau un link unde as putea sa o gasesc? Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 (editat) Am gasit acum ceva timp o schema simpla a unui defazor cu un IC TL071 . unde as putea sa o gasesc? Aici: http://www.niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm dar e cu TL072. Editat Iunie 12, 2015 de Mircel Link spre comentariu
claw Postat Iunie 13, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2015 L-am gasit si eu pe acela ,dar nu e ceea ce caut .... Cineva? Link spre comentariu
claw Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 Acesta este !Scuze de intarzire . Merci mult George !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum