Tomsa Cosmin Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 (editat) Buna ziua am alimentat acest kit de pe mivarom cu un traf de 26/26 v Daca sunt conectate cele 3 fire (-26/+26 v ) de la traf sta ledu rosu aprins de la kit Iar daca deconectez ultimul fir de jos de pe kit se stinge rosu si sta numai verde aprins Cand sta si ledul rosu aprins da semnal la difuzor dar se aude doar un sfert din cat poate kitul Iar cand sta numai verde aprins nu da semnal deloc Multumesc Editat Iunie 12, 2015 de Tomsa Cosmin Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 (editat) Dumneavoastra sunte-ti mai rau decat un incepator!(sper ca nu va supara-ti pe mine dar totusi nu e sfarsit de lume; electronica se invata treptat...) Azi am avut o zi mai stresata dar mesajul de aici ma facut sa rad in hohote... ))) Probabil se aude incet din doua motive plauzibile: Transformatorul nu are destul de multa putere sau kitt-ul de la mivarom atata poate. Editat Iunie 12, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
validae Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 În timpul funcționării, ledul aprins nu pâlpâie cumva ? Fiindcă dacă transformatorul nu asigură curentul necesar, apare limitarea puterii debitate și distorsiuni mari (sunet gâjâit) la volum maxim. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iunie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 În timpul funcționării, ledul aprins nu pâlpâie cumva ? Fiindcă dacă transformatorul nu asigură curentul necesar, apare limitarea puterii debitate și distorsiuni mari (sunet gâjâit) la volum maxim. transformatorul are 4 kg. cine mi la vandut alimenta cu el doua tda7294 in punte. deci putere are Link spre comentariu
validae Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Ați respectat impedanța recomandată a difuzoarelor ? Nivelul de intrare a semnalului e suficient ? Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iunie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 Ați respectat impedanța recomandată a difuzoarelor ? Nivelul de intrare a semnalului e suficient ? la intrare semnal am 3 pini si nu prea ii inteleg... dar nu are nimic ca sta ledul rosu aprins? si finali se incalzesc foarte tare Link spre comentariu
validae Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Dacă nu aveți radiator suficient de mare e normal să se încălzească. Nu orice bucată de tablă poate fi numită radiator, trebuie să puneți și pastă de transfer termic sub tranzistori la montare.Cei trei pini de intrare trebuie să fie o masă comună și cele două canale... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iunie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 Am reusit si cu intrarea semnal... dar acuma suna gajit difuzorul ca si cum ar fi in scurt... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum