Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema kit amplificator 100 w subwoofer mivarom

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Buna ziua am alimentat acest kit de pe mivarom cu un traf  de 26/26 v

Daca sunt conectate cele 3 fire (-26/+26 v )  de la traf sta ledu rosu aprins de la kit

Iar daca deconectez ultimul fir de jos de pe kit se stinge rosu si sta numai verde aprins

Cand sta si ledul rosu aprins da semnal la difuzor dar se aude doar un sfert din cat poate kitul

Iar cand sta numai verde aprins nu da semnal deloc

Multumesc

post-246101-0-70601800-1434127914_thumb.jpg

post-246101-0-55770400-1434127925_thumb.jpg

Editat de Tomsa Cosmin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

4

• validae

3

• fritz_vali

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dumneavoastra sunte-ti mai rau decat un incepator!(sper ca nu va supara-ti pe mine dar totusi nu e sfarsit de lume;  electronica se invata treptat...)

Azi am avut o zi mai stresata dar mesajul  de aici  ma facut sa rad in hohote... :)))) 

Probabil se aude incet  din doua motive plauzibile:

Transformatorul  nu are destul de multa putere sau kitt-ul de la mivarom atata poate.

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

În timpul funcționării, ledul aprins nu pâlpâie cumva ?  Fiindcă dacă transformatorul nu asigură curentul necesar, apare limitarea puterii debitate și distorsiuni mari (sunet gâjâit) la volum maxim.

Link spre comentariu

În timpul funcționării, ledul aprins nu pâlpâie cumva ?  Fiindcă dacă transformatorul nu asigură curentul necesar, apare limitarea puterii debitate și distorsiuni mari (sunet gâjâit) la volum maxim.

transformatorul are 4 kg. cine mi la vandut alimenta cu el doua tda7294 in punte. deci putere are

Link spre comentariu

Ați respectat impedanța recomandată a difuzoarelor ? Nivelul de intrare a semnalului e suficient ?

la intrare semnal am 3 pini si nu prea ii inteleg... dar nu are nimic ca sta ledul rosu aprins? si finali se incalzesc foarte tare

Link spre comentariu

Dacă nu aveți radiator suficient de mare e normal să se încălzească. Nu orice bucată de tablă poate fi numită radiator, trebuie să puneți și pastă de transfer termic sub tranzistori la montare.Cei trei pini de intrare trebuie să fie o masă comună și cele două canale...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări