daniel_88 Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Si eu vroiam sa-l intreb in PM cine l-a suparat de a pus poza aia si textul ala Pacat, era un coleg bun pe forum . Link spre comentariu
belasajgo Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Eu m-am gandit ca poate cineva a hack-uit contul lui si i-a pus alta poza / alta locatie la profil din rautate / razbunare. Este rau ca poza de profil si textul de la locatie raman vizibile si acum dupa ce a fost banat. Ar trebui moderatorii (daca au drepturile necesare) sau administratorul sa modifice profilul utilizatorului si sa stearga poza de profil. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 In timp ce becul se uzeaza, curentul serie in circuit scade, nu creste. Deci cind becul este nou, atunci are consumul maxim de curent. Cind becul este gata, doar descarcarea de IT se mai produce, fara amorsarea arcului electric in interior. Acel conductor sau cablu de 1,5mm^2 este suficient si pentru bec de 400W. Puterile uzuale ale becurilor cu vapori de sodiu (portocalii) sint 125-250-400W, iar tensiunea IT de aprindere intre min 2,5kV si 4,5kV. Link spre comentariu
riciu Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 Am promis ca pun si o poza. sper ca merge linkul. http://i62.tinypic.com/s1kd1i.jpg Si multumesc tuturor pt. raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum