Tomsa Cosmin Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Buna, luni trebuie sa imi vina difuzorul sal Aveti idee ce dimensiuni sa aiba incinta? Vreau bass reflex Il voi folosi in casa Multumesc! Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 40 litri acordat la 40 hz. E un difuzor mediocru, eu il folosesc in masina unde nu am pretentii asa mari. Mare atentie mie mi s-a dezlipit conul de bobina, l-am rezolvat cu superglue si nu a mai facut figuri de atunci nici la 300 w. Fa-i o suprafata de cel putin 110 cm patrati la port ca misca ceva aer. Link spre comentariu
george ilisoi Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 (editat) Salut ca sa un mai deschid alt topic postez aici. Am un difuzor sony xplod 1300w , putere nominala 380w si vrau sa ii fac o incinta , ce dimensiuni imi recomandati? Ce volum trbuie sa aiba? Editat Iunie 19, 2015 de george ilisoi Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Ce model este difuzorul? Link spre comentariu
george ilisoi Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Xs-l124p5b are 12inch . Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Parametrii cer o cutie inchisa in jur de 50-60 litri. Ar merge si in basreflex o incinta de vreo 60 litri acordata la 35 hz, dar e posibil sa dea in bubuiala fiind pt incinta inchisa. Ca port cauta ceva de suprafata mare ori o teava de scurgere ori faci port din placaj . Suprafata portului ar trebui sa fie de cel putin 150 cm patrati ( teava de scurgere de 14 cm diametru ) si adancime 40 cm. In principiu ai putea sa faci incinta basreflex si daca nu iti place cum suna astupi portul. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 (editat) Incinta bas-reflex trebuie sa fie intotdeauna mai mare decat cea inchisa pentru performanta optima. Intr-un portbagaj de masina este deja destul de mare 50-60 litri, eu recomand sa mergi pe recomandarile producatorului si sa construiesti o incinta inchisa de aceasta dimensiune. Este cel mai usor de construit si ofera un sunet bun, fara sa existe riscul de a defecta mecanic difuzorul la frecvente foarte joase. Editat Iunie 20, 2015 de Th3_uN1Qu3 Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 Neavand parametri difuzorului am facut cutia dupa dimensiunile unui subwoofer de 10 inch Ground Zero de pe un site in care erau date dimensiunile cutiei si pot sa zic ca se aude puternic basul si foarte clar. extrem de clar Link spre comentariu
george ilisoi Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 In sfarsit am terminat incinta si am montat difuzorul am un bass foarte puternic , dardaie usile de la garaj. Incinta am facut-o dupa proiectul:https://youtu.be/1IhmNHrtmmk Problema e ca am doar bass ,fara medii si inalte , daca adaug un driver alien an-02 oare se aude mai bine? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Nu. Link spre comentariu
george ilisoi Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Ce as putea face? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Sa faci sau sa iti cumperi 2 boxe pentru medii si inalte. Difuzorul asta este de subwoofer si cu conul din plastic, mai sus de 80 hz nu prea poti sa il folosesti. Link spre comentariu
walldemar Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Daca e prin amplificator cu filtru activ poti seta banda de frecventa.Prin filtru pasiv (L,C) mai scapa destule medii ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum