Vizitator Andru Serban Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 (editat) Buna seara tuturor . Am si eu o problema cu un mixer Phonic AM64Dusb , problema consta in faptul ca nu imi merge partea de procesare audio , adica nu imi merge nici un efect . Din cate am inspectat vizual in interior mixerul nu mi sa parut a avea nici o problema. Am masurat pe ici pe colo totul pare in regula. Problema este ca nu imi da efect pe nici un canal ,am masurat potentiometrul de FX la intrarea de semnal= 0 , de mers merge doar generatorul de semnal , test-tone T2 , care scoate un sunet foarte, foarte ascutit. In rest mixerul merge ok ,doar ca face o microfonie exagerata , de exemplu cu acelasi microfon pe o panarama de benninger ,la volum mai mare merge ok , iar pe phonic sar difuzoarele in sus . Nam inteles cateva lucruri , de ce toata lumea mi-a zis sa imi iau phonic ca e mult mai bun ca benninger , care e rostul acelui potentiometru de comp de la canalele pentru microfon , pentru ca la mine nu face nimic ...decat licare cate odata cand am microfonu pe canalul respectiv insa vreo imbunatatire ceva nu , iara nu am descoperit ce face potentiometrul acela de deasupra celui de FX , cel cu butonul de pre-post ... Mi-am luat numai teapa cu phonic , la fel si cu un feedback killer (phonic I7100) ma tot chinui sa il configurez sa lucreze cu mixerul pe channel return ,etc ... nimic nu face nimic ...si asta de noi , imi bat capu cu ele inca de cand le-am scos din cutie de noi, mixerul a fost oarecum sh , a venit in folie de ''nou" de la o firma de sonorizari...am ajuns la concluzia ca si phonic scoat niste pocnitori de 2 lei ...jucarii... ce am bun si functioneaza foarte bine e doar gama de amplificatoare XP3000 si XP5000 , in rest varza... Ce ar putea fi, ce as putea verifica ? Daca ar fi placa de procesare stricata as putea gasi una pe internet sh/noua comatibila ? Scuze pentru off-topic , iar daca nu am postat unde trebuie va rog sa ma indrumati . Editat Iunie 9, 2015 de Andru Serban Link spre comentariu
Vizitator Andru Serban Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Nimeni ,nici un sfat nimic ? Macar o parere ceva , daca ar fi sa trec la altceva ce sfat ati avea in legatura cu achizitionarea altui mixer si feedback killer ... Link spre comentariu
Vizitator bodo_the_2 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Salut, in legatura cu problema efectelor nu stiu ce sa iti spun , habar nu am. Eu detin 3 mixere , un Dynacord Powermate 1000-1 , un Soundcraft fx 16 ii si un Alesis Multimix 8 usb fx.Pana acum nu am avut nici o problema cu ele si sunt foarte multumit de sunet si efecte in general. Link spre comentariu
Vizitator Andru Serban Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Mda , nici unu phonic Pe mine ma dispera faptul ca ,chestia asta o are de nou , cine stie o fi fost vre un rebut si mi l-au vandut mie ...Cred ca o sa trec pe soundcraft , sau vazusem un berry destul de laudat XENYX UFX1604 , dar nu stiu ce sa fac , sa dau 3500 de lei pe asta , sau sa imi iau ceva sh poate mai bun , cu restu imi e frica ca as plati mai mult brand-ul , mixerul asta are destul de multe chestii interesante si la banii astia nu cred ca e din aceias gama cu celelate pocnitori de la berry. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Esti sigur ca ala e modelul mixer-ului? Ca nu-l gasesc pe gugle... Link spre comentariu
Vizitator Andru Serban Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 SCUZE E PHONIC AM642D USB Link spre comentariu
Vizitator costi costel_237495 Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Buna ziua mai intai imi cer mii de scuze pt intrebarea adresata .am un mixer phonic 220p cu usb si pe el am +48 phantom ce inseamna ast un rasp daca se poate o zi buna tuturor Link spre comentariu
walldemar Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 +48v alimenteaza microfoanele condensator/electret . Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 http://www.elforum.info/topic/102709-vreau-sa-stiu/?p=1198547 Pai nu era de ajuns ca ai pus intrebarea acolo? trebuie sa o pui la 2 topicuri? Link spre comentariu
Vizitator componente Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Ai rezolvat problema mixerului, mai exact a efectelor? Sper ca nu te-ai apucat sa desfaci mixerul sau sa il vinzi. Mixerul nu are nimic. Da-mi un mesaj pe privat cu numarul de telefon si te ajut cu rezolvarea lui. Este foarte simplu Editat August 14, 2015 de componente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum