Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

merge facut laser?

powerlight

Postări Recomandate

Buna ziua am avut pusa in vanzare aceasta "cutie"http://www.elforum.info/topic/104488-vand-laser-bariera-optica/ iar cum am vazut ca nu intereseaza pe nimeni am zis sa va intreb pe voi daca pot extrage acel laser (daca exista) iar daca exista,il pot folosi ca unul normal care se gaseste in comert?

Pozele sunt in acel link

Editat de powerlight
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• powerlight

3

• validae

2

• puriu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai grijă cu ledurile laser, indiferent de lungimea de undă....fiindcă îți pot afecta retina ireparabil.Și nu te gândi că vei orbi, sau ceva asemănător, doar că vei avea pete în câmpul vizual care nu vor dispărea niciodată.Vorbesc din experiența proprie.

Link spre comentariu

Eu ma gandeam ca pot face ceva asemanator cum sunt alea verzi de 1W,In ochi nici in gluma n-as pune asa ceva nici la cea mai amarata vietate.

Daca am vazut lumina rosie atunci m-am gandit ca poate merge facut ceva din el...

Link spre comentariu

Unele leduri IR  tot mai ,,scapă,, și o componentă vizibilă de roșu, mai ales când sunt alimentate la curenți mari, aproape de maximul admis.Poate ai observat asta la unele camere de supraveghere cu iluminare IR..ar fi ilogic să se folosească la un sistem antiefracție un fascicul luminos vizibil, ar fi ușor de evitat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări