andiy Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 De unde obtin asa ceva? Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Ce-i asta? Legat cumva de topicul cu vrt disk? Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 Ce-i asta? Legat cumva de topicul cu vrt disk?Categoric nu. Am vrut sa cer niste samples si mi-a cerut asta. Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 poti sa fii putin mai clar ?ai vrut sa ceri niste sample la ce ? si unde ( cine ) ti-a cerut asta ? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Asta e legat de transportul maritim de containere. Cred ca Baselu stie cel mai bine. :smt003 Link spre comentariu
pisoiu Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Nu prea. Cand ceri sample-uri, unii producatori trimit pachetul pe cheltuiala lor, iar altii pe cheltuiala ta. Daca ai contract cu vreuna din firmele de transport international gen TNT, UPS, etc. ai si un cont la ei. Cand cineva vrea sa trimita un pachet pe cheltuiala ta, are nevoie de acel numar de cont de la transportatorul cu care ai contract pentru a-ti trimite pachetul./pisoiu Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Era o gluma. :yawinkle: Link spre comentariu
pisoiu Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 Era o gluma. :yawinkle:Seriooos?? ;) .A, uitai sa zic, vezi ca nu prea merge faza cu "imprumutatul" unui numar de cont al unei alte firme, deoarece cei de la firma de transport de obicei il suna pe titularul contului si il intreaba daca accepta transportul./pisoiu Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 6, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2007 poti sa fii putin mai clar ? ai vrut sa ceri niste sample la ce ? si unde ( cine ) ti-a cerut asta ? AICI mi-am incercat norocul. :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum