Vizitator Depecher Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Va salut pe toti! Vin cu o intrebare pentru voi ,cu rugamintea de a ma "lumina " cu una din optiunile acestui amplificator. Am achizitionat de curand un amplificator ONKYO 8690, iar pe spatele acestuia am gasit o iesire numita pre-out. 1.Ce este aceasta functie? 2.Ce pot face cu ea? 3.Exista posibilitatea sa conectez un subwoofer activ (cum este cel din imagine) la acest amplificator prin aceasta iesirea cu rca-uri? 4.La unul din selectoare exista "o treapta" deasupra careia scrie Procesor&Tone.Aveti idee ce este aceasta? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 1. Iesire de semnal controlata de volumul general al amplificatorului. 2-3: Da. Se conecteaza subwooferul activ la ea si cand se ajusteaza volumul amplificatorului se ajusteaza automat si volumul subwooferului. 4. E vorba probabil de o prelucrare a semnalului, ar trebui verificat manualul. Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 ok.multumesc Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) Atasez cateva poze pt cei care sunt "curiosi " cam ce se gaseste intr-un amplif Onkyo Integra-8690. Este un model vechi,care se gaseste destul de rar. Am vrut sa va arat ce se gaseste in modulul digital. Am cautat pe net si nu am gasit nicaeri poze despre acest modul Editat Iunie 30, 2015 de Depecher Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Salve, sa-l stapinesti sanatos, sa ai o auditie nu Hi-Fi, HIGHEND ... . Totusi un sfat, incearca sa schimbi condesatori electrolitici, cu uni noi , de calitate maxina de buna, verifica si diodele de redresare. Iesirea de pre-out, este iesire dupa preamplif, pentru amplificatoare de putere cu performante superioare. Bafta si auditie perfecta Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) L-am dat unui electronist "mesterica " sa-l mai curete pe la potentiometre si selectoare.In rest, tin sa precizez ca este superior modelului Onkyo-8670, iar intrarile digitale ma " dau pe spate " atunci cand conectez cd playerul pe optic. In legatura cu condesatorii ,electronistul mi-a spus ca-i va controla pe statie,iar daca sunt in valorile conforme ii va pastra pe cei originali. Recomand tuturor, daca au ocazia sa-l achizitioneze nu vor regreta. Editat Iunie 30, 2015 de Depecher Link spre comentariu
zal Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Cond de filtraj sînt mai buni ca orice se fabrică azi, chiar de aceeaşi firmă. Cei de valori mici sînt mai vulnerabili, mai ales cei din calea de semnal. Link spre comentariu
Vizitator Depecher Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 (editat) Pe masa de "operatie" Reconditionare,masurare si alte "ungeri" de potentiometre. Alte imagini cu componente Editat Iulie 14, 2015 de Depecher Link spre comentariu
Alin M Postat Aprilie 22, 2020 Partajează Postat Aprilie 22, 2020 Si eu vanez acest bolid de cativa ani buni, este acelasi model cu a-8800 si foarte greu de gasit. Am citit ca este cotat imediat imediat dupa faimosul "grand integra" a-8990. Onkyo History Catalog 1990-1991.pdf Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 (editat) A fost pe OLX acum aproape un an la 1500 de lei. Am și eu unul... L.E.: partea de DAC e belea. Putere din plin (2x100). Chiar e super ok amplificatorul. Construcție masivă, finali de calitate, sunet frumos. Editat Aprilie 24, 2020 de daniel_2004 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum