ciupacabra Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 am "capatat" un system 5.1 cu un sub si 5 sateliti pe care vreau sa-l "adaptez" la laptopul meu legatura de face pe un cablu G9 la 3 jack-uri cum sa fac sa scot totul (tot ce se poate ca putere si claritate) printr-un singur jack ? leg satelitii in parallel /serie ...fac punti pe intrarea G9....? ce ma sfatuiti ? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 (editat) Domnu' "ciupacabra" nu a-ti postat unde trebuie(probabil la incepatori trebuia sa posta-ti). Iar in al doilea rand pune-ti va rog o poza cu acel sistem sau macar cum se numeste acel sistem? off-topic: ce imi place numele userului dumneavoastra... "ciupacabra"!!! Editat Iunie 7, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Laptopul nu are posibilitatea de redare 5.1? Sistemul nu are posibilitatea emularii sunetului 5.1 din sursa stereo? 1 Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Exact la asta ma gandeam si eu ... Link spre comentariu
ciupacabra Postat Iunie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2015 (editat) nu cred ca scoate 5.1 si nici nu=mi pasa... e mai vechi,...ruleaa non-stop de 5 ani... sistemul e o gioarsa gen genius..o chinezarie.. nu gassc nici adaptor 3 jack-uri la un jack sinici scmema pinilor la G9 sa fac eu o "schema" sa-l leg la un jack stereo... Editat Iunie 7, 2015 de ciupacabra Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Cum se numeste genius-ul? Sau macar o poza cu mufele sistemului. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Pai cum e? Se doreste corectitudinea redarii sau doar utilizarea tuturor satelitilor? Daca nu conteaza corectitudinea: se cumpara doua splittere pentru jack stereo de 3.5, se pune unul din ele in iesirea de casti de la laptop si al doilea se pune in primul. Raman in felul asta trei iesiri stereo de 3.5 in care se pun cablurile de semnal de la sistemul audio. Sunetul nu va fi "corect", dar vor functiona toate boxele. PS: cand se solicita ajutor pe un forum si cineva solicita detalii ca sa poata oferi o solutie se considera de bun simt oferirea detaliilor respective. Daca dumneavoastra "nu va pasa" de ce ar trebui sa le pese celorlalti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum