Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Infrastructuri ( mai ) complexe

chetantudor

Postări Recomandate

Salut. Ma gandeam ca ar fi interesant un topic despre tot ce tine de infrastructuri "mai mari", de la cabluri si sisteme de ventilatie la switch-uri, routere, servere, linux... Daca nu credeti ca e potrivit topicul va rog sa-l stergeti, ii doar o propunere. Astept raspunsuri( pozitive sau negative )

Link spre comentariu

Ai ceva concret ? Sau doar asa sa discutam...sa ne aflam in treaba !

Daca ai un proiect concret , punel aici si ne dam cu presupusul .

PS .- Defineste "infrastructuri "mai mari" !!

Link spre comentariu

Nu am neaparat ceva concret. Vroiam sa purtam pur si simplu o discutie despre web hosting in special. Sa zicem ca se dau 10 servere, cum le configuram, ce sistem de operare folosim si-asa mai departe...

Link spre comentariu

Configurarea serverelor si alegerea sistemului de operare depinde si de hardware-ul serverelor, de infrastructura si multe alte lucruri. Daca intrebarea ar fi fost cum facem dintr-un calculator obisnuit un server, raspunsul ar fi fost mai simplu.

Link spre comentariu

Am inteles ideea. Totusi, mi s-ar fi parut interesant sa discutam putin despre CentOS, Debian, load balancing, etc probabil sunt useri printer noi care au experienta in spate si ar putea "impartasi" si altora anumite lucruri...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări