bubusmecherul Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Am mai primit un tv tevion,sasiu beko 16.1,cu defectul linie verticala,lam desfacut,si am gasit c552 explodat+rezistenta r558 10k,am schimbat condesatorul+rezistenta,imaginea si revenit,dar jos de doua degete imagine neagra,si iasa fum din rezistenta de 10k,ce sa mai verific,va rog. Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Am mai primit un tv tevion,sasiu beko 16.1,cu defectul linie verticala,lam desfacut,si am gasit c552 explodat+rezistenta r558 10k,am schimbat condesatorul+rezistenta,imaginea si revenit,dar jos de doua degete imagine neagra,si iasa fum din rezistenta de 10k,ce sa mai verific,va rog. C552 din baza BU sau C553 rezistenta de 10k de unde ? cea schimbata ? D552 este buna ? C554 este bun ? verifica tot in acea ramura si pentru BV - verifica , in primul rind , tensiunea de alimentare si condensatorii Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 sa rezolvat,am schimbat d552,si functioneaza,mersi mult dom NAETV Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum