mirceacra Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Ma confrunt cu o problema destul de des intalnita zic eu, cum se face in modul cel mai simplu conectarea firelor de pe un cablaj imprimat pe altul ... Sa fiu mai explicit...sa zicem ca am o placa de cablaj din care trebuie sa plece 6 fire intr-o alta placa ...in afrara de liprea lor directa pe cabaj care e cea mai simpla dar greu de demontat in caz de avarie ce fel de conectori se pot folosi si care sa se si gasesca? Mentionez ca firele sunt subtiri de 0.22mm2 sectiune... Astept ideii... Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Ma confrunt cu o problema destul de des intalnita zic eu, cum se face in modul cel mai simplu conectarea firelor de pe un cablaj imprimat pe altul ... Sa fiu mai explicit...sa zicem ca am o placa de cablaj din care trebuie sa plece 6 fire intr-o alta placa ...in afrara de liprea lor directa pe cabaj care e cea mai simpla dar greu de demontat in caz de avarie ce fel de conectori se pot folosi si care sa se si gasesca? Mentionez ca firele sunt subtiri de 0.22mm2 sectiune... Astept ideii... Conectori cu prindere surub philips 2/3/5/6/10 pini si fire dupa caz Cablu banda cu 2/3/4/6/10 cu mufa de genul Conectori cu mufare a firelor si prindere mama-tata cu 2/3/4/6/10 pini Link spre comentariu
mirceacra Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 Pune te rog si niste imagini, acesti conectori se gasesc ? Trebuie un cleste pentru sertizat sau cum se monteaza pe fire? Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) Pune te rog si niste imagini Astfel de cablu-bandă conectoare cu mufele aferente le poți recupera din defrisari DVD, CD reader Editat Iunie 6, 2015 de Mircel Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Conectori cu prindere surub philips 2/3/5/6/10 pini si fire dupa caz Disponibile cam la toate magazinele online de electronice. Link spre comentariu
mirceacra Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 Acest conector nu cred ca e pentru fire... Link spre comentariu
validae Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Dar o mufă mamă-tată RJ45 nu te-ar aranja ? Are 8 pini și nu poate fi montată decât într-o singură poziție. Dacă vrei poți pune două și ai 16 borne deja. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Cablu banda cu 2/3/4/6/10 cu mufa de genul Am pus direct link-ul : http://www.conexelectronic.ro/produse.php?pg=3&id=67 A se sterge in cazul in care este considerata reclama. Link spre comentariu
mirceacra Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 da cred ca asa ceva as fi vrut eu insa nu stiu cum se monteaza practic pe fire...se deomonteaza mufa de plastic si se clipseaza pinii pe fire sau cum? Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) Sunt pini metalici in care se sertizeaza firele se introduc in mufa au un sistem click si apoi mufa se poate folosi ca atare. Editat Iunie 6, 2015 de Adamath_2006 Link spre comentariu
mirceacra Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 Trebuie un cleste special? sau merge cu un spitz? Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 nu e nevoie de cleste special un simplu patent face treaba. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Acest conector nu cred ca e pentru fire... E cât se poate "pentru fire" se pot lipi fire pe un terminal, la un capat, cu varnis termo peste fir, si rezulta un conector foarte fiabil, dar nu tine metoda decat pana la 500mA. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Trebuie un cleste special? sau merge cu un spitz? Eu ii cositoresc si gata. Avantajul mufei asteia e ca nu o poti pune invers. Si varianta lui Spitfire se poate folosi la fel de bine (cu atentie sa nu se puna mufa invers). In formatul ala exista si blocuri de pini pt fire, ca in varianta cealalta (sertizare etc). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum