kotezzyno Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Salut detin si eu un compresor de aer comprimat fara chiuloasa, nu stiu ce firma este, fabricatie, model nimic atasez pozele cu domnul poate cunoaste cineva, si asa voi stii ce chiulasa sa caut pentru el, vreau sa precizez ca baia de ulei se desface in 2 bucati (si nu cred ca este de la un autovehicul sau centralele vechi care bagau presiune pe instalatia de la blocuri de pe timpul lui Nicu ) Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 nici un indiciu sau macar sa o confectionez daca nu are nimeni modelul acesta. Link spre comentariu
ptraian2 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 buna domnule kotezzyno ! chiulasa este acesata faceti niste poze mai detaliate cu ea sa vedem daca are supapele Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2015 nu am acea tabla sa zic cu supapele tocmai asta este problema la mine nu o am:(( si nu stiu ce model de compresor este asta, ce sa caut ca nu gasesc nimic pe varu gogu Link spre comentariu
ptraian2 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 Aha pai atunci nu prea cred ca vei face mare lucru asa Eventual daca mergi la un atelier de strungarie atunci 100%o sa iti faca acea placa pentru supape Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2015 am zis ca am noroc si cunosc colegii ce model este, poate mai are cineva pe acasa acelas compresor Link spre comentariu
ptraian2 Postat Iunie 11, 2015 Partajează Postat Iunie 11, 2015 ok atunci multa bafta sper sa te poate ajuta cineva Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2015 sper mersi frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum