kotezzyno Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Am in custodie un motor electric, dupa parerea mea cred ca un asincron, dar nu ma pricep asa bine atasez si niste poze, poate cunoaste cineva care sunt legaturile si cam ce as putea sa fac cu el. mersi. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Cam slăbuț la 100W, văd că are și o a doua treaptă de putere, de 36W. Mai mult decât un ventilator nu poate duce.... Între firele galbene vine legat un condensator nepolarizat de 1,5uF/400Vc.a. Firul Galben/Verde este împământarea. Firul Alb este comun (Nul de exemplu) Maro/Negru/Albastru/Roșu sunt diverse trepte de turație și se leagă la Fază.Pe rând, nu toate odată.... Când faci teste cu el, înseriază pentru siguranță un bec de 220V/100-150W cu firul Alb.Asta ca să nu îl arzi din greșeală... Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 mersi frumos 100W cam mic nu stiu ce as putea sa fac cu el Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 dar la motorul asta pot sa ii schimb si sensul de rotatie? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Nu se poate face asta electric decât prin intervenție în înserierea internă a bobinajului. Dar poți schimba poziția rotorului față de stator, scoți efectiv rotorul și-l muți cu axul unde venea înainte capacul spate. Link spre comentariu
kotezzyno Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 mersi domnul Vali Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum