wlfu Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Plasma este cu placa de baza BEKO Y51.190R-6 . Al doilea tuner ,cel din mijlocul placii imi vede cu imagine alb-negru. Se pot face setari separat la cele 2 imagini /tunere cand este in modul PIP dar la cel cu probleme face contrast, luminozitate dar culoarea nu apare din meniu. Am dat reset din service dar fara vreo schimbare. Pe tuner am un integrat TDA 6508ATT iar pe placa de baza observ alt integrat care are legatura cu acest tuner si anume TDA9886T. Am masurat tensiunile la ambele tunere si sunt bune. Sa fie problema din cele doua integrate si care anume ? Sau sa schimb memoria 24c64 cu una goala ? Link spre comentariu
stefank Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 tv LCD , sau daca gasiti un dump pentru memorie Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 tv LCD , sau daca gasiti un dump pentru memorie dar nu are programator Link spre comentariu
wlfu Postat Iunie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2015 (editat) O sa folosesc pentru inceput una goala . Am si programator pentru tipul 24c64. Sper ca nu e vorba de alt tip de memorie !?. Are cineva si un dump ? Editat Iunie 7, 2015 de wlfu Link spre comentariu
wlfu Postat Iunie 13, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2015 Mai sunt si alte pareri? Nu a intalnit nimeni acest defect ? Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 (editat) Aţi încercat sa introduceti semnal numai in selectorul ”defect” ? şi aşa se vede alb/negru? Editat Iunie 13, 2015 de elmar Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Si care imagine este alb/negru, cea din patratul mic sau ...?!?! Link spre comentariu
wlfu Postat Iunie 13, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2015 (editat) Am lasat doar selectorul cu probleme legat la antena si vede alb-negru. Da cea din patratul mic sau imaginea din dreapta atunci cand ecranul este impartit in mod egal cu doua posturi. Practic pot regla contrast,luminiozitate pe acel tuner dar cand dau maxim sau minim la culoare nu se schimba nimic. Este cumva blocat pe minim, alb-negru. Editat Iunie 13, 2015 de wlfu Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 (editat) V-aţi uitat in meniul tv-ului sa vedeti daca pe acel tuner aveti setat aceeasi standard de culoare(ca tunerul care receptioneaza corect -color imaginea) ...e posibil sa fie setat pe secam sau pe ntsc iar postul receptionat sa fie pe PAL...si de aici lipsa culorii! Editat Iunie 13, 2015 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum