verdea Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Buna ziua am primit un tv HANSEATIC CTV 70 -1692 S ,cred ca este echipat cu sasiul 7UZ.190-08, el functioneaza, se aprinde, dar necesita reglaje de geometrie, dimensiuni ecran as vrea sa stiu daca stiti cum se intra in meniul de service, mentionez ca nu am telecomanda, daca stiti ce mpodel de telecomanda are va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Buna ziua ! Vedeti si dvs daca va ajuta asta....atasata de mine...daca nu va ajuta,atunci sa ne spuneti ce procesor are acest tv. Mult succes !! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Buna ziua ! Vedeti si dvs daca va ajuta asta....atasata de mine...daca nu va ajuta,atunci sa ne ... bla bla bla ... Mult succes !! valoarea postarii din citat este exact aceea a unei frectii la un picior de lemn . acest tvc este construit pe sasiul 20.2 de la beko . telecomanda corecta se numeste 6x8187f . mi-e lene sa caut acum documentatia , insa parca as avea curaj sa afirm ca MENU 9301 este poarta de intrare in service-menu . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) Salutare domnule Misura ! Pai stiu domnule misura ca este vb de sasiul beko 20.2,dar daca nu ne-a spus si procesorul domnul verdea. Asta este se mai intampla. Editat Iunie 6, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 daca se cunoaste sasiul corect , atunci nu mai e nevoie de ceea ce este scris pe procesor . daca nu se cunoaste sasiul corect , abia atunci e nevoie de ce scrie pe procesor . se poate aplica zicala ... LUCRURILE CARE SINT SUFICIENT DE MARI SINT VIZIBILE , SINT EVIDENTE ...NU MAI E NEVOIE SA LE PUI LA MICROSCOP ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) Eu unul domnule Misura,am service manual acestui tv-u,adica acestui sasiu beko 20.2,dar din pacate nu scrie in el cu ce sa intra in menu service,daca vreti va pot trimite si service manual pe adresa dvs de e-mail acestui sasiu....daca dvs nu ma credeti ca il am. Multumesc pentru intelegere ! Editat Iunie 6, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) ,, TV GRAETZ GR33TL6S , BEKO 20.2 chassis , entry into the service menu .In the service menu came with a remote control RC5, pressed contrast-. Log into the service menu of TV GRAETZ GR29T245 . Chassis BEKO 7UZ 190-07.Microprocessor SDA 5450.V native remote kontaktiki 10-17 , entry into the service menu ,, graetz itt nokia hanseatic pioner o alta varianta daca este cu contrast- este cu telecomanda n18(tauras kontrast.etc) tasta slep Editat Iunie 6, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 La beko sunt doua posibilitati care se stiu cred de 90% dintre noi.Ori meniu 9301 ori contrast - de pe un P909 sau echivalentele lor.Eu am banuit de le inceput ca e sasiu beko dar cum nu am fost la clac sunt mai limitat in cautari. Link spre comentariu
verdea Postat Iunie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2015 va multumesc pentru sfaturi multa sanatate Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 o alta varianta daca este cu contrast- este cu telecomanda n18(tauras kontrast.etc) tasta slep ... telecomanda corecta pentru acest tvc emite cod3010 /00 . telecomanda n18 emite 3004/1d SI NU MISCA ABSOLUT DELOC ACEST TELEVIZOR , cu atit mai putin sa intre in service menu . Link spre comentariu
verdea Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 multumesc am cumparat telecomanda indicata de dvs am reusit va doresc multa sanatate Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 ... telecomanda corecta pentru acest tvc emite cod3010 /00 . telecomanda n18 emite 3004/1d SI NU MISCA ABSOLUT DELOC ACEST TELEVIZOR , cu atit mai putin sa intre in service menu . ... telecomanda corecta pentru acest tvc emite cod3010 /00 . telecomanda n18 emite 3004/1d SI NU MISCA ABSOLUT DELOC ACEST TELEVIZOR , cu atit mai putin sa intre in service menu . merge la chasiss 12.1 si cu n18,testat personal,m-am gandit ca daca accesul in menu service este identic poate merge si la 20.2,si nu cred ca era greu de incercat daca o avea la indemana, Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 1-- sasiul 12.1 merge cu o telecomanda care emite 3004 / 1d . 2-- sasiul 20.2 merge cu o telecomanda care emite 3010 / 00 . nu exista nici cea mai mica virgula compatibilitate intre 1-- si 2-- . m-am gandit ca daca accesul in menu service este identic poate merge si la 20.2,si nu cred ca era greu de incercat daca o avea la indemana, v-ati gindit gresit ...accesul in menu-ul de service se face complet diferit la 1-- fata de 2-- . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum