Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hanseatic CTV 70-1692meniu de service

Postări Recomandate

Buna  ziua  am primit un tv HANSEATIC  CTV 70 -1692 S ,cred ca este echipat cu  sasiul 7UZ.190-08, el functioneaza, se aprinde, dar necesita reglaje de geometrie, dimensiuni  ecran  as vrea sa stiu daca stiti cum se intra in meniul de service, mentionez  ca nu am telecomanda, daca stiti ce mpodel de telecomanda are va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

4

• FLORIN IORDACHE

3

• verdea

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua ! Vedeti si dvs daca va ajuta asta....atasata de mine...daca nu va ajuta,atunci sa ne spuneti ce procesor are acest tv.

Mult succes !!

post-177758-0-99040000-1433577517_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna ziua ! Vedeti si dvs daca va ajuta asta....atasata de mine...daca nu va ajuta,atunci sa ne  ...  bla bla bla ...

Mult succes !!

valoarea  postarii  din  citat  este  exact  aceea  a  unei  frectii  la  un  picior  de  lemn .  acest  tvc  este  construit  pe  sasiul  20.2  de  la  beko .

telecomanda  corecta  se  numeste  6x8187f  .  mi-e  lene  sa  caut  acum  documentatia  ,  insa  parca  as  avea  curaj  sa  afirm  ca  MENU 9301  este  poarta  de  intrare  in  service-menu .

Link spre comentariu

Salutare domnule Misura ! Pai stiu domnule misura ca este vb de sasiul beko 20.2,dar daca nu ne-a spus si procesorul domnul verdea. Asta este se mai intampla.  

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

daca  se  cunoaste  sasiul  corect ,  atunci  nu  mai  e  nevoie  de  ceea  ce  este  scris  pe  procesor .  daca  nu  se  cunoaste  sasiul  corect ,  abia  atunci  e  nevoie  de  ce  scrie  pe  procesor .  se  poate  aplica  zicala ... LUCRURILE  CARE  SINT  SUFICIENT  DE  MARI  SINT  VIZIBILE ,  SINT  EVIDENTE ...NU  MAI  E  NEVOIE  SA  LE  PUI  LA  MICROSCOP !  :rzb

Link spre comentariu

Eu unul domnule Misura,am service manual acestui tv-u,adica acestui sasiu beko 20.2,dar din pacate nu scrie in el cu ce sa intra in menu service,daca vreti va pot trimite si service manual pe adresa dvs de e-mail acestui sasiu....daca dvs nu ma credeti ca il am.

Multumesc pentru intelegere !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

,,

TV GRAETZ GR33TL6S , BEKO 20.2 chassis , entry into the service menu .
In the service menu came with a remote control RC5, pressed contrast-.

Log into the service menu of TV GRAETZ GR29T245 . Chassis BEKO 7UZ 190-07.
Microprocessor SDA 5450.V native remote kontaktiki 10-17 , entry into the service menu ,, 

graetz itt nokia hanseatic pioner 

o alta varianta daca este cu contrast- este cu telecomanda n18(tauras kontrast.etc) tasta slep

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

La beko sunt doua posibilitati care se stiu cred de 90% dintre noi.Ori meniu 9301 ori contrast - de pe un P909 sau echivalentele lor.Eu am banuit de le inceput ca e sasiu beko dar cum nu am fost la clac sunt mai limitat in cautari.

Link spre comentariu

o alta varianta daca este cu contrast- este cu telecomanda n18(tauras kontrast.etc) tasta slep

... telecomanda  corecta  pentru  acest  tvc  emite  cod3010 /00 .  telecomanda  n18  emite  3004/1d  SI  NU  MISCA  ABSOLUT  DELOC  ACEST  TELEVIZOR ,  cu  atit  mai  putin  sa  intre  in  service menu . 

Link spre comentariu

... telecomanda  corecta  pentru  acest  tvc  emite  cod3010 /00 .  telecomanda  n18  emite  3004/1d  SI  NU  MISCA  ABSOLUT  DELOC  ACEST  TELEVIZOR ,  cu  atit  mai  putin  sa  intre  in  service menu . 

merge la chasiss 12.1 si cu n18,testat personal,m-am gandit ca daca accesul in menu service este identic poate merge si la 20.2,si nu cred ca era greu de incercat daca o avea la indemana,

Link spre comentariu

1--  sasiul  12.1  merge  cu  o  telecomanda  care  emite  3004 / 1d .

2--  sasiul  20.2  merge  cu  o  telecomanda  care  emite  3010 / 00 . 

nu  exista  nici  cea  mai  mica  virgula  compatibilitate  intre  1--  si  2-- .  

m-am gandit ca daca accesul in menu service este identic poate merge si la 20.2,si nu cred ca era greu de incercat daca o avea la indemana,

v-ati  gindit  gresit ...accesul  in  menu-ul  de  service  se  face  complet  diferit  la  1--  fata  de  2-- . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări