mercenarx Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 (editat) pe AV face la fel cu semnal luat dintr-un DVD nu mai are nimeni nici o idee? Editat Iunie 8, 2015 de mercenarx Link spre comentariu
cristybadea Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Verificati R701 pe placa tk si R138(47k) de pe circuitul pin33 jungla---pin1 de la X101 Link spre comentariu
mercenarx Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 (editat) sunt ok. impresia mea este ca lipseste un semnal sau o tensiune pe jungla , dar nu imi dau seama ce anume este.. mi-ar fi de folos niste diagrame semnal pe jungla stv2246 sau tensiunile pe partea de semnal... in pini 3,4,5, la X101 (iesiri rgb) fara rezistenta adiacenta in pin1 (2,5k) fata de masa, tensiunile sunt 0,7 V cu rezi lipita , tensiunile se modifica la 2,5V (cred ca aceste valori sunt normale) problema consta (cred ) in faptul ca nivelul semnalului pe iesirile rgb este prea mic (contrast minim) nivelul semnalelor masurat cu osciloscopul este de 1,5V daca as sti ce anume mareste amplitudinea semnalului care ataca finali RGB , problema ar fi rezolvata. Editat Iunie 8, 2015 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum