valentonx Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 Am incercat tot ! Acelasi rezultat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Inca o mica intrebare si termin....in ce format este stick-ul formatat,adica FAT sau NTFS ?? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 nu incercati instalare windows pe usb ca nu merge,exista vorbe ca nu stiu ce varianta de vin8 sau vin10 ar sti un fel de instalare pe usb,deci incercati linux o varianta acceptata de configuratia dv ram procesor usb(hdd),ex Link spre comentariu
valentonx Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) am formatat si ntfs si fat32 ! iulian tv , ruleaza de pe cd , s-au usb ? Editat Iunie 6, 2015 de valentonx Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 se poate instala pe usb,pe cd este varianta live impreuna cu meniul de instalare daca se doreste instalare,ma refer la ubuntu,dar mai bine postati la rubrica it si sigur se va gasi cineva sa va recomande un linux pentru instalare pe usb pentru configuratia dv ,ram procesor unitate de stocare (usb) success, http://www.elforum.info/forum/35-linux/ Link spre comentariu
valentonx Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 Multumesc tuturor ! Am obtinut tot ce voiam cu : puppy Linux 3.01 ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum