Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat suduta inverter ELTO EASY 131 cu defect

laurentiufocsani

Postări Recomandate

Asa scriam si eu mai sus , in topic ... dar am primit " negatie " ! Cred ca mai degraba au vorbit in dreptul meu vechile reflexe  de depanator . " Fara numar " , expresie care nu - mi place , dar rezuma  o seama de ( alte )  cuvinte , ar putea insemna ( si ) o reparatie " stralucita " . Care ar multumi si depanatorul , si beneficiarul . Cateodata chiar coincid . Banuiesc ca acesta ar fi si ( unul dintre ... ) scopurile topicului , reparatia  ! In fine ...

P .S . - pe vremuri " bagam " si cate juma ' de pachet de electrozi , sa inlatur temerile clientului  ... neincrederea e una din emblemele romanului , pe zi ce trece mai justificata ...

Va dau dreptate la faza cu neincrederea, am citit discutia la topicul cu invertorul rusesc, intradevar neincrederea clientilor pleaca de la lipsa de cunoastere, si cu asta trebuie sa lupti prima oara, pentru ca el, clientul, trebuie sa plece convins ca aparatul lucreaza in parametri, si daca se poate mai bine decat ce a avut :rade: . Cunosc fenomenul si sunt cu totul de acord cu @gauss in privinta consumarii a o jumatate de pachet de electrozi pentru a dovedi clientului ca reparatia a reusit. M-am lovit de situatii similare.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări