daniel_88 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Asa scriam si eu mai sus , in topic ... dar am primit " negatie " ! Cred ca mai degraba au vorbit in dreptul meu vechile reflexe de depanator . " Fara numar " , expresie care nu - mi place , dar rezuma o seama de ( alte ) cuvinte , ar putea insemna ( si ) o reparatie " stralucita " . Care ar multumi si depanatorul , si beneficiarul . Cateodata chiar coincid . Banuiesc ca acesta ar fi si ( unul dintre ... ) scopurile topicului , reparatia ! In fine ... P .S . - pe vremuri " bagam " si cate juma ' de pachet de electrozi , sa inlatur temerile clientului ... neincrederea e una din emblemele romanului , pe zi ce trece mai justificata ... Va dau dreptate la faza cu neincrederea, am citit discutia la topicul cu invertorul rusesc, intradevar neincrederea clientilor pleaca de la lipsa de cunoastere, si cu asta trebuie sa lupti prima oara, pentru ca el, clientul, trebuie sa plece convins ca aparatul lucreaza in parametri, si daca se poate mai bine decat ce a avut . Cunosc fenomenul si sunt cu totul de acord cu @gauss in privinta consumarii a o jumatate de pachet de electrozi pentru a dovedi clientului ca reparatia a reusit. M-am lovit de situatii similare. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Buna ziua...se pare ca aparatul rezista ''eroic'' la toate incercarile la care a fost supus...multumesc inca o data colegilor care m-au ajutat.. Link spre comentariu
area51 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Felicitari! Ar merge si niste poze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum