Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Service meniu Acer at3720

Postări Recomandate

Cum se intra in meniul de service la lacest tv Acer at3720. Am telecomanda originala. Trebuie verificat/schimbat date referitoare la receptie. Gaseste foarte putine programe.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clony

6

• misuraelectronic

2

• piers

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Gaseste foarte putine programe.

pina  una-alta ,  puneti  mina  si  faceti-i  un  reset  urmat  de  un  FTI .  mare  atentie  la  setarile  corecte  ale  tarii  de  destinatie  +  standardele  de  sunet  si  de  imagine .   daca  si  dupa  aceea  prinde  tot  putine  posturi  , abia  atunci  este  cazul  sa  umblati  in  service  menu ...sau , cum  mi  s-a  intimplat  si  mie ,  direct  in  burta  aparatului --- deoarece  erau  niscaiva  piesulici  un  pic  pirlite   :rade: --- . 

Link spre comentariu

Da, deci prinde 28 de canale(si pe galacticul meu prind 70) si unele foarte prost(cand dau pe unele canale isi ia 20 sec pana isi face acordu automat, la unele nu reuseste). Nu are romania, pe ce tara ar trebui sa caut(austria,uae, arabia saudita, portugalia,rusia,polonia,uk,franta,germania,italia,spania,elvetia,danemarca, belgia,olanda,suedia,luxemburg)

Ce inseamna FTI?

Link spre comentariu

fti = first time installation .  din  tarile  enumerate  de  dvs , faceti  fti  de  3  ori  consecutiv  ,  exact  in  ordinea  urmatoare ...

1--  polonia .

2--  austria . 

3--  germania .

Link spre comentariu

Pe polonia si pe austria am dat cautare gaseste 28 respectiv 24 de posturi si unele din alea se vede puricos...

Acum fac pe Germania

Link spre comentariu

La cautare manuala gaseste toate canalele dar cand revin pe canal(nu pe toate) isi face reglaj automat si e tare enervant(dureaza si cate 1-5 minute si daca schimb canalul cand revin iara face reglajul deci nu tine minte pe toate) Sa fie ceva din bobinele din selector?

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Salutare! Poate nu e tare tarziu....

Am  si eu un aparat Acer-at3720 , cu defectul indentic!

Ati rezolvat cumva problema?

Personal  am stabilit ca, defectul e in placa de baza( am inlocuit-o cu una indentica si defectul dispare!)

Link spre comentariu

Salut, la momentul respectiv nu am gasit placa in Romania. Era doar pe ebay si pretul nu era unul pe placul clientului + ca urma sa se schimbe firma de cablu si sa puna recivere la fiecare tv. Pe hdmi/scart functiona corect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări