Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer de 10"....

Vizitator marinica

Postări Recomandate

Vizitator marinica

am un dif domotec (care nu am gasit nik despre el,cred ca e facut pe vreun vas... :( )asta scrie pe el:domotecpower pro seriesms-810400W10" subwoofer30-500 Hz4 ohmima ajuta si pe mine cu calculul cutiei,vreun proiect ceva,cu dimensiuni si tot ce ii trebe....help.......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

5

• Mircea Bartic

1

• Sharky

1

n-ai alta optiune decat sa-ti faci o incinta de test si sa incerci sa determini singur parametrii difuzorului.da un search pe forum ca sa inveti sa determini parametrii

Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics

Despre difuzor tot respectul ca am vazut o incinta facuta de cineva cu 2 difuzoare de bass in incinta (modelul asta ca al tau); de la el am si parametrii TS; parerea mea a fost ca la volum mare imi haraiau plamanii ca si cum as fuma o tigare (io sunt nefumator). Acuma mi-a zis ca l-a pus la o statie Sony la un bairam si a rezistat la cei 90W scosi de statie.PARAMETRII TS (exact cum apar pe foaia asta cu date de la ei):Revc=3.80 ohmFs=35.3545 HzZmax=31.6624 ohmSd=0.0283 sqmBL=7.2150 TMn0=0.1999 %SPL=85.0253 dbQms=4.1964Qes=1.2183Qts=0.9442Vas=56.9770 litreCms=49.7171 gmMms=40.5533Mmd=37.8106 gmLevc=0.7704 mHKrm=0.3069Xrm=0.1500Xmax=6.875 mmSi mai zice ca Suggested Vented Box Volume=1.05 cube feet; Port size(Diam=3'', Lenght=6.50'')

Link spre comentariu

eu vreu sa pun pe o statie de 2 * 300 4 ohmsi ziceam sa iau mai multe cel putin 2 pe canal !sa ma conving ca sint bune si ma duc sa le cumpar ca sint super ieftine !eu am avut dastea dar nu le-am testat in boxe !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

n-ai alta optiune decat sa-ti faci o incinta de test si sa incerci sa determini singur parametrii difuzorului.da un search pe forum ca sa inveti sa determini parametrii

se pot determina param t/s si fara incinta de test, prin adaugarea unei greutati cunoscute pe conul difului...http://www.mhsoft.nl/messen_en.asppoate e si mai buna metoda asta pt ca nu e influentata de temperatura si de umiditate(aerul inchis in cutia de test isi schimba proprietatile)...asta daca ai cum sa prinzi greutatie pe capac si sa le centrezi destul de bine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări