gabilungu66 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Buna seara tuturor, ma puteti ajuta cu schema pentru amplif MENVOX 4101 , fabricat de MENADI ? Stiu ca este o schema rara, dar incerc si eu, poate o are cineva. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 nu cred ca gasesti schema dar ce problema are? Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Iunie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2015 Buna seara, are un modul final ars, si imi era mult mai usor daca aveam schema, dar il am pe celalalt functional si ma inspir din el pentru valorile componentele facute scrum, multumesc oricum pentru ajutor.( a fost umblat in amandoua finalele si vroiam sa stiu valorile initiale ale rezistentelor arse) O seara placuta in continuare. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 daca celalalt final merge bine iate dupa el si punel la punct si pe celalalt chiar daca a mai fost umblat de alcineva fal dupa el si sigur va iesi si poate schema o are cineva ca nu se stie dar o sa dureze mai mult Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Iunie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2015 (editat) Asta era ideea , multumesc.Vroiam sa o fac ca la carte, cu valorile din schema a rezistentelor care sunt scrum si probabil au fost inlocuite cu ceva apropiat . Editat Iunie 4, 2015 de gabilungu66 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Asta era ideea , multumesc.Vroiam sa o fac ca la carte, cu valorile din schema a rezistentelor care sunt scrum si probabil au fost inlocuite cu ceva apropiat . asa da dar cite o data mai gasesti si schema gresita si daca te iei dupa schema ce faci acolo este mai simplu daca un canal functioneaza ok il rezolvi si pe celalalt si gata sa rezolvat problema Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Iunie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2015 Aveti dreptate dar componentele nu sunt identice pe ambele canale,nu stii care este valoarea reala , v-am spus ca vroiam sa o fac `ca la mama ei`. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Exista doua variante, ca sa-mi pot da seama despre ce este vorba trebuie câteva poze ... Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Iunie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2015 Am rezolvat finalul, dar mai am o problema.Releul care comuta boxa are contactul topit si nu stiu curentul maxim suportat. Pe el scrie :OMRON G2W-1112P-V 24VDC . Daca stiti care este curentul max. suportat , va rog. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Cred ca pozele ar fi rezolvat si aceasta problema ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum