UDAR Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Ma uitam în contextul ipotezei lui @costi_b la cum sunt legate componentele la GND și am observat , de pildă , că R16 e legată la Vcc nu la GND. EDIT Pare-se că , cel putin notațiile, sunt altele . În cazul ăsta mă dau bătut cu verificarea cablajului . ( Nici eu nu stau grozav cu ochii... ). Editat Iulie 2, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Pai si de unde iti reiese tie ca R16 nu este la GND si este la Vcc adica la +, caci asa este si in schema si pe cablaj. Eu asta am inteles ca ai vrut sa spui, ca R16 cea din pinul 2 al lui OP3, ar trebui sa fie la GND si nu la +Vcc asa cum este acum. Editat Iulie 2, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Eugen , de R16 n-am vorbit până acum , deci nu am spus așa ceva . Mă refeream la a măsura față de GND nu fașă de Vc dacă de asta vorbești. R16 este pe schemă între pinul 3 al OP2 și GND. Pe cablajul pe care m-am uitat eu - cel original polonez - este legată la Vc. Stai să mă mai uit o dată . Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Lasa-l pe polonez, uita-te pe cablajul si schema mea. Pe cablajele lui mi-a fost foarte greu sa urmaresc schema. tocmai din cauza ca era pe bucatele, si de aceea eu am unit toata schema pe o singura placa. Editat Iulie 2, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Acelea din prima pagina este cel realizat fizic, nu a suferit modificari ulterioare. Nu mai pricep nimic ... Care este atunci cablajul - la ce post ??? Editat Iulie 2, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Nu mai stiu dar pun acum aici si cablajul. Cu mentiunea ca rezistenta de 0,1 ohmi din dreaota este strapata, si mutata in locul celei din stanga de 0,22ohmi, asta este singura modificare fizica pe cablaj. Editat Iulie 2, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Eugen m-ar interesa daca mai poti, sa refaci schema asta intr-o rezolutie mai buna: Doar daca se poate, nu e nici obligatoriu si nici graba, mi-as dori sa se vada clar valorile si notatiile, asa cum e acum nu se intelege mai nimic... Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Nu mai pricep nimic ... Care este atunci cablajul - la ce post ??? Uite un PDF al cablajului realizat de colegul Eugen. http://fastupload.ro/c1d872b5ad41a513337f7629f6e979e8.html Atasat pe link extern, am depasit limita la atasamente pe forum. Editat Iulie 2, 2015 de GeoMar Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Inca o problema , colegul Eugen a specificat intr-un post anterior - nu mai stiu care !- ca foloseste transformatoare independente pt. fiecare tensiune necesara...cred ca e importanta precizarea... Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Schema Sursa 0-30Vcc 0-8Apdf 1.pdfSchema Sursa 0-30Vcc 0-8A pdf 2.pdf Editat Iulie 2, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Ok Eugen, multumesc pentru promptitudine. Vreau sa o pun in simulator si doream sa am date exacte cu care sa lucrez. Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Uite un PDF al cablajului realizat de colegul Eugen. M-ai salvat , tocmai voiam să renunț .... Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Gresesc cumva daca presupun ca cele 2 secundare de putere de cate 12Vca sunt de fapt un picut mai mari? Intreb deoarece anterior ziceai ca ai masurat 29Vca pe secundarul trafului in sarcina, si parca 31Vca in gol, am inteles corect, sau gresesc? Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) M-ai salvat , tocmai voiam să renunț .... Descarca acum din nou, am modificat culorile, erau prea stridente si am actualizat liink-ul pentru descarcare in postul meu anterior. Editat Iulie 2, 2015 de GeoMar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum