Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa poloneza 0-30V 0-8A RexOly & GeoMar

Postări Recomandate

Ma uitam în contextul ipotezei lui @costi_b la cum sunt legate componentele la GND și am observat , de pildă , că R16 e legată la Vcc nu la GND.

EDIT Pare-se că , cel putin notațiile,  sunt altele . În cazul ăsta mă dau bătut cu verificarea cablajului . ( Nici eu nu stau grozav cu ochii... ).

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Pai si de unde iti reiese tie ca R16 nu este la GND si este la Vcc adica la +, caci asa este si in schema si pe cablaj.

Eu asta am inteles ca ai vrut sa spui, ca R16 cea din pinul 2 al lui OP3, ar trebui sa fie la GND si nu la +Vcc asa cum este acum.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Eugen , de R16 n-am vorbit până acum , deci nu am spus așa ceva . Mă refeream la a măsura față de GND nu fașă de Vc dacă de asta vorbești. 

R16 este pe schemă între pinul 3 al OP2 și GND. Pe cablajul pe care m-am uitat eu - cel original polonez - este legată la Vc. Stai să mă mai uit o dată .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări