Florian Ciobanu Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Frumoasa realizare, se pot posta toate cele necesare pentru realizare? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 In ultima varianta de cablaj Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 (editat) @flomar60, asta este carcasa, sper sa iti placa, si astept orice critica, sugestie, care sunt bine venite. Urmeaza o revopsire a carcasei si eventule mici retusuri. Editat Septembrie 26, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Ooo, dar chiar imi place foarte mult!! Daca dati si o vopsea , depaseste ca aspect multe realizari industriale! Felicitari! Mai ,mai ca ma faceti sa o trec si eu pe curat pe a mea... Spor la treaba si multe montaje alimentate din sursa asta! Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 (editat) O mica corectie, te rog, doar suntem de aceeasi varsta. Ooo, dar chiar imi place foarte mult!! Daca dati dai si o vopsea , depaseste ca aspect multe realizari industriale! Felicitari! Mai ,mai ca ma faceti faci sa o trec si eu pe curat pe a mea... Spor la treaba si multe montaje alimentate din sursa asta! Multumesc mult, pentru apreciere. Editat Septembrie 26, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Arata superb!Sa o folositi sanatos! Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Multumes @cipri_mury. @Florian Ciobanu, daca vrei toata documentatia, cu mare placere ti-o trimit daca imi dai o adresa de mail in PM. Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Foarte frumoasa si foarte atent lucrata ,bravo . Sper ca asa o sa arate si o viitoare sursa de a mea... Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Este de apreciat, felicitari pentru realizare , sunt curios cat timp va luat ca sa o finalizati. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 (editat) frumos realizat!!! accepti sfaturi critici? Editat Septembrie 27, 2015 de adicontakt Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2015 (editat) @Baditza Vasy, Din cauza ca starea mea de sanatate nu imi permite sa stau foarte mult in micul meu atelier improvizat, la masa de lucru, (prietenii de pe forum cu care ma cunosc stiu de ce), constructia si prioectarea acestei surse a durat pana acum, aproximativ 10 luni de zile. Proiectarea am inceput-o in decembrie anul trecut, si inca mai am de facut anumite corectii, atat estetice cat si fizice in interiorul ei, de aceea nu am postat inca poze cu interiorul ei, pentru ca nu arata asa cum mi-as dori, firele nu sunt cablate sunt legate de-a valma, vreau sa ii dau o vopsea uniforma pe toata suprafata carcasei mai ales acolo unde a trebuit sa dau alte gauri sau sa le largesc pe cele existente, vezi in poza sub maner gaurile pentru ventilarea fortata, sub ele fiind un ventilator de 12cm, plus ca vreau sa ii mai pun inca doua ventilatoare mai mici pentru ca se incalzeste foarte tare atunci cand trag din ea 8A un timp mai indelungat. In afara de schema de baza i-am mai adaugat o multime de gadget-uri, le zic eu, toate ventilatoarele sunt controlate, in funcie de temperatura, nu se invart tot timpul, mai exista inca doua blocuri de alimentare cu inca doua transformatoare, unul pentru voltmetru si ampermetru, si altul pentru ventilatoare si indicatorul HEAT FAN. Cand voi considera ca arata bine si la interior ii voi face poze si le voi pune aici. @adicontakt, Chiar va rog sa va dati cu parerea, indiferent daca este de bine sau de rau. Orice critica sau sfat imi vor fi de mare folos pentru a imi perfectiona capodopera. Deci nu va sfiiti. Va multumesc. Editat Septembrie 27, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Cu ce program sau cu ce ati facut panoul frontal ? Am vazut ca aveti reglaj BRUT si FIN pentru tensiune si curent, ce valoare au potentiometrele de la reglajul brut si de la raglajul fin? Arata superb ,sa o folositi sanatos. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Septembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Multumesc @PKP98. Proiecatrea panoului frontal, am facut-o cu Front Designer 3.0. Potentiometrii de reglaj sunt de 10K pentru brut si 1K pentru fin, sunt trecuti si in schema. http://www.elforum.info/topic/104591-sursa-poloneza-0-30v-0-8a-rexoly-geomar/page-19 postarea #277 Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Multumesc mult ,voiam sa-mi fac o idee ,cam de cate ori e mai mic potentimotrul de reglaj fin fata de cel de reglaj brut . Multumesc si numai bine! Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 ... acum vin sa va arat cum arata noua mea placa a sursei ... Felicitari "coane" arata superb placa sursei "populata" cu toate componentele, dar parca tot mai frumoasa este daca o privesti/admiri "live" direct la fata locului. Daca tot am "juma" din cutia folosita de tine, cred ca am sa incep si eu sa realizez una "geamana" cu a ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum