Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor identificare sasiu TV necunoscut de 21"

Vizitator ata2k6

Postări Recomandate

Vizitator ata2k6

Salut!

Am un televizor necunoscut la mine la reparat, avea sursa puscata, am rezolvat-o, insa am o problema:

Prinde ok posturile, insa nu am sonor doar zgomot de fond, probabil ca e pe alta norma de sunet.

Nu are brand, doar model, CTV 2437 MONO TXT. Nu am telecomanda la el, si habar n-am cum sa intru in meniu service.

Atasez cateva poze cu animalul, poate l-a intalnit cineva:

Posted Image

Posted Image

Tubul

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• naetv

3

• Florinel TV

3

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sursa este cu TEA2261?Vezi ce filtru are langa TDA8361.Nu are service meniu asta.Se rezolva din MSF si Filtre.A si telecomanda P909 iti trebuie la el.

Link spre comentariu

Nu cuartul, filtru ceramic de 6,5 sau 5.5 in paralel cu cel existent. E pe placa cel existent in partea de jos a pozei cu TDA8361 (pe unde scrie R108 pe acolo)

Link spre comentariu

TV e un Phoenix-8555, chassis foarte cuminte. Uite aici schema,e de pe vremea cand reparam televizoare. Pt sunet pe 6,5MHz trebuie montate alea doua filtre lipsa (de 6,5MHz) si schimbat fus_ul (OFWG 1872M) notat pe schema SFW1 cu unul de 38,9MHz , cauta pe o placa defecta care are filtre de 6,5MHz si iei si fus_ul de pe ea.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Trebuie o saracie.TDA8361 foloseste doar un filtru pentru sunet nu doua.Asta ar trebui sa se stie.Plus schimba MSFul.Si paralel cu 5,5 pui si 6,5 dar unde e cel mare nu cel mic.Cel mic nu e pentru sunet

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări