Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Dell latitude D520

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Am si eu o mica intrebare la dvs care stie, acest laptop Dell latitude D520 cati gb la hdd-uri suporta  ?

Eu unul am gasit pe net ca suporta doar hdd-urile pana la 100 gb,dar curios este ca eu am un hdd-u de 160 gb la laptop si il vede si pe asta,dar acest hdd-u este plin cu baduri.....

Astept o informatie din partea dvs ! Multumesc mult !

post-177758-0-64349400-1433347396_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• Copak

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua!

Am vazut zilele trecute acelasi model de laptop cu hard disk de 1 TB,si merge cu Win 7 fara absolut nici o problema,singurul inconvenient era ca acumulatorul laptopului se descarca in aproximativ 45 minute,proprietarul mentionand ca cu hardul vechi de 80 Gb se descarca cu mult mai tarziu.Acuma nu stiu daca o fi din cauza varstei acumulatorului,sau din cauza hard disk-ului,dar teoretic poate fi si din cauza hardului.......

Link spre comentariu

Ok,va multumesc mult pentru raspunsul acordat ! Eu daca o sa-i cumpar hdd-u la laptop,o sa-i iau un hdd-u de 320 gb, nu o sa-i iau mai mare de 320 gb.

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Problema rezolvata. I-am luat un hdd-u de 500gb si functioneaza perfect laptopul...fara nici o problema. Va multumesc mult !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări