FLORIN IORDACHE Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 (editat) Buna seara ! Am si eu o mica intrebare la dvs care stie, acest laptop Dell latitude D520 cati gb la hdd-uri suporta ? Eu unul am gasit pe net ca suporta doar hdd-urile pana la 100 gb,dar curios este ca eu am un hdd-u de 160 gb la laptop si il vede si pe asta,dar acest hdd-u este plin cu baduri..... Astept o informatie din partea dvs ! Multumesc mult ! Editat Iunie 3, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Copak Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Buna ziua! Am vazut zilele trecute acelasi model de laptop cu hard disk de 1 TB,si merge cu Win 7 fara absolut nici o problema,singurul inconvenient era ca acumulatorul laptopului se descarca in aproximativ 45 minute,proprietarul mentionand ca cu hardul vechi de 80 Gb se descarca cu mult mai tarziu.Acuma nu stiu daca o fi din cauza varstei acumulatorului,sau din cauza hard disk-ului,dar teoretic poate fi si din cauza hardului....... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ok,va multumesc mult pentru raspunsul acordat ! Eu daca o sa-i cumpar hdd-u la laptop,o sa-i iau un hdd-u de 320 gb, nu o sa-i iau mai mare de 320 gb. O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 14, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2015 Problema rezolvata. I-am luat un hdd-u de 500gb si functioneaza perfect laptopul...fara nici o problema. Va multumesc mult ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum