Mircea Crisan Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Daca initiatorul topicului doreste ceva simplu si ieftin care sa scoata "suta" ii recomend urmatoarea schema. http://www.pcpaudio.com/pcpfiles/proyectos_amplificadores/ssub-mosfet/Ssub_mosfet.html Se poate inlocui condesatorul de pe intrare cu 220pF iar ca mosi IRF540 si IRF9540. Nu suna rau deloc. Spor, Mircea. Link spre comentariu
Djbose Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Schema e functionala,am realizato si eu,e stabila sunet destul de bun dar distorsiunile se aud binisor Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Schema e functionala,am realizato si eu,e stabila sunet destul de bun dar distorsiunile se aud binisor Cred ca nu vorbesti de schema propusa de mine. Majoritatea pieselor fiind recuperate nu ma asteptam la minuni. Totusi surprinde in mod placut. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 12, 2015 Partajează Postat Iunie 12, 2015 @Djbose poate aveai distorsiuni de crossover datorita curentului de mers in gol reglat insuficient Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 După schema aia nefericită de pe prima pagină reglajul e prin clasa B, başca etajul final cvasicomplementar primitiv, fără diodă Baxendall, etc. E normal să hîrîie. Link spre comentariu
Djbose Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 (editat) Stiu regla un bias...relax...si ma refer la prima schema,de pe prima pagina Editat Iunie 18, 2015 de Djbose Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 Am crezut ca te referi la schema postata de Mircea Cred si eu ca merge anapoda schema aia din primul post, ca la cat e trasa de par... vai de mama ei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum