no_onne Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 A realizat cineva schema asta ? Este functionala? Chiar are 100w alimentata la + - 48v? sau mai bine fac 2 module cu tda7294 Multumesc! Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 oricand 2 module cu tda sau cu lm. Link spre comentariu
no_onne Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Deci sa inteleg ca nu e capabila sa debiteze 100w ? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Ba da, dar sub formă de fum. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Si cum, la un moment dat, cineva (nu mai tin minte cine) zicea ca, in mod normal, semiconductoarele functioneaza cu fumul in ele In momentul in care fumul iese din ele nu mai sunt bune @no_onne pocnitoarea aia a mai fost dezbatuta pe aici si n-are rost sa iti bati capul cu ea, un TDA7294 e boboc ! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 O propunere radicală: să se înfinţeze o rubrică cu scheme proaste, de care oricine să se ferească, cum era panoul de onoare de la secţia de miliţie pe vremuri, ceva de genul ''aşa nu''. S-ar evita întrebările repetate pe aceleaşi teme, căci nimeni nu caută şi toţi se opresc la prima rubrică întîlnită pe forum. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 N-ar fi o idee rea, numai că nu va citi nici dracu' rubrica aia, la fel cum nu caută în topicul cu scheme. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Nu vor mai avea scuze că lipsesc informaţii despre ce-i interesează. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Schema in sine nu e neaparat proasta, ci poate mai degraba este prost inteleasa configuratia de catre proiectant, structura este functionala dar este dusa prea la extrem, performantele sunt slabe deoarece schema este veche si depasita, personal n-as realiza-o nici platit, dar pentru un incepator realizarea montajului poate fi o experienta educativa. Link spre comentariu
no_onne Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Am inteles dar tot nu ma dau batut, daca tot am comandat piesele o sa realizez montajul sa vedem ce va iesii . Sunt un inrait al electornicii si nu cunosc prea multe dar imi place la nebunie. As petrece zi si noapte facand asta fara sa ma plictisesc. Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Link spre comentariu
djbiluta Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 buna tuturor, aduce oarecum cu shema de la ampliful de 2*75w de electromures, daca alimentezi "cuminte"nu mai mult de 2*35-40vcc posibil sa fii incantat , depinde ce iti doresti Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Atunci, daca esti hotarat sa o construiesti, asteptam rezultatele - care nu cred ca vor fi prea grozave!- si poate accepti cateva modificari care sa imbunatateasca performantele...de exemplu introducerea circuitului superdioda si a circuitului boucherot...si mai sunt... Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Ce alimentare masurata ai? Ca dincolo ai zis ceva de 2 trafuri a cate 13V... Link spre comentariu
no_onne Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 (editat) Alimentarea pentru acest modul o am la 2x33v inainte de redresare. referitor la cele 2 trafuri de 13.5 v la 4A fiecare pe care as vrea sa pun 4 ic tda7294 daca ar face fata. Apropo care e curentul absorbit de tda7294 folosit pe impedanta de 8R? Editat Iunie 3, 2015 de no_onne Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ti-am zis si dincolo, 13Vca pe ramura e putin pentru TDA7294. Cat despre schema amplificatorului pusa de tine in prima postare, eu zic sa nu te risti sa mergi cu alimentarea aia decat poate numai cu boxe de minim 8 Ohm si niste radiatoare cat mai generoase, pe 4 Ohm nu cred ca va rezista. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum