Rudi1982 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Buna! Marca si modelul exact: NordmendeModel NO 988.128HCITYCORDER HD1000 Comutatorul glisant cu 3 pozitii ma intereseaza daca se poate gasi la el Lungime:32mmLatime:9mm24 pini atasez o poza Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Eu le repar nu am mai gasit de mult noi.Schimb pinii mancati si contactele interne cu unele noi si merg. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Iunie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2015 la mine e stricat mai rau,locul unde gliseaza bila s-a facut gaura mai mare si sare afara bila , Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Nici aia nu e problema merge cositorit sau punctat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 (editat) la mine e stricat mai rau,locul unde gliseaza bila s-a facut gaura mai mare si sare afara bila , sa vad daca gasesc si daca vrei iti trimit sar putea sa am si nu te costa nimic doar transportu uite ca am gasit am in jur la 6 buc daca vrei iti trimit 3 buc sin recuperate dar cred cas bune daca nu din 3 poti face unul ok trimite adresa pe mp Editat Iunie 4, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Multumesc D-lui Harhas Florin inca odata ,un mare domn ,mi le-a trimis pe gratis ) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 cu placere si ma bucur ca team putut ajuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum