Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Orion pt32s probleme sunet

bogdyyyy

Postări Recomandate

Buna ziua

am doua lcd uri Orion cu sasiu  17MB62 cu probleme la sunet (asa le-am primit , posesorul spune ca defectul se manifesta variabil , mai exact dupa cateva zeci de minute sau cateva ore) . Le testez de doua zile si nu s-au manifestat inca (nici pe cablu , nici pe hdmi) , cei drept clientul le tine pe perete iar volumul cred ca este spre maxim . Ma puteti ajuta sa "urgentez" manifestarea defectului ? ar fi indicat sa schimb integrtul u 168 ? a mai intalnit cineva defectul acesta? vad ca sa discutat pe subiect cu diferenta ca manifestarea era foarte evidenta ..

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdyyyy

6

• dan cod

5

• santamihai

1

Zile populare

multumesc  pentru raspuns

am uitat sa mentionez ca CI meu este tpa3113d2 , banuiesc ca problemele sunt identice  cu lcdurile echipate  cu Ci tpa3110 , sau pot fi diferente?

Link spre comentariu

Buna ziua

sa rezolvat problema prin schimbare CI si condensatori , va multumesc frumos

daca tot sunt aici , am o dilema : intrun televizor Akai am intrerupt un Ptc de 70 de ohmi de pe alimentare , modelul PTC ului este PTC -C880 . Cu ce as putea sa il inlocuiesc? nu gasesc nimic echivalent la nici un magazin de electronice 

Link spre comentariu

buna ziua

scuze pentru raspunsul intarziat : televizorul este akai ST255A1 (in schema care o am este cu sasiu de nokia) , procesorul este tda8362a   iar sursa este facuta cu tea2164:

am o schema dar nu stiu cum sa atasez ...rezistorul cu pricina e in poarta unui triac care din cate vad alimenteaza ptc ul pentru demagnetizare .

Link spre comentariu

Prin eliminare ... SDA5255-A029   ;

am gasit o notatie pe placa : mono plus II  ... sincer nu prea ma pricep la tv-uri (mai ales cu tub) .. 

am cascat ochii ceva mai tare , si schema cu triacul nu e cemi trebuie .. pe tubul tv ului scrie akai TV 2131tn .. nu gasesc la liber nimic pe net , in schimb am gasit cautand dupa mono plus 2 , schema pt tv 2121  , iar R004 are notatia PTC 1k5 ...ceva numi iese ..in pdf ul ptc scrie clar ca e de 70 de ohmi ..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări