bogdyyyy Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Buna ziua am doua lcd uri Orion cu sasiu 17MB62 cu probleme la sunet (asa le-am primit , posesorul spune ca defectul se manifesta variabil , mai exact dupa cateva zeci de minute sau cateva ore) . Le testez de doua zile si nu s-au manifestat inca (nici pe cablu , nici pe hdmi) , cei drept clientul le tine pe perete iar volumul cred ca este spre maxim . Ma puteti ajuta sa "urgentez" manifestarea defectului ? ar fi indicat sa schimb integrtul u 168 ? a mai intalnit cineva defectul acesta? vad ca sa discutat pe subiect cu diferenta ca manifestarea era foarte evidenta .. Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Unii nschimba Conzii eu am schimbat si CIul si nu au mai fost probleme. 1 Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 multumesc pentru raspuns am uitat sa mentionez ca CI meu este tpa3113d2 , banuiesc ca problemele sunt identice cu lcdurile echipate cu Ci tpa3110 , sau pot fi diferente? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Cred ca tot aceeasi treaba. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2015 Buna ziua sa rezolvat problema prin schimbare CI si condensatori , va multumesc frumos daca tot sunt aici , am o dilema : intrun televizor Akai am intrerupt un Ptc de 70 de ohmi de pe alimentare , modelul PTC ului este PTC -C880 . Cu ce as putea sa il inlocuiesc? nu gasesc nimic echivalent la nici un magazin de electronice Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Da mai multe date despre tv si te ajutam.Cu ce e facuta sursa eventual sasiul daca il stii.Unde e pus PTCul asta? Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2015 buna ziua scuze pentru raspunsul intarziat : televizorul este akai ST255A1 (in schema care o am este cu sasiu de nokia) , procesorul este tda8362a iar sursa este facuta cu tea2164: am o schema dar nu stiu cum sa atasez ...rezistorul cu pricina e in poarta unui triac care din cate vad alimenteaza ptc ul pentru demagnetizare . Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 TDA8362 nu e procesor.Banuiesc dupa datele astea ceva sasiu de Nokia. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2015 Prin eliminare ... SDA5255-A029 ; am gasit o notatie pe placa : mono plus II ... sincer nu prea ma pricep la tv-uri (mai ales cu tub) .. am cascat ochii ceva mai tare , si schema cu triacul nu e cemi trebuie .. pe tubul tv ului scrie akai TV 2131tn .. nu gasesc la liber nimic pe net , in schimb am gasit cautand dupa mono plus 2 , schema pt tv 2121 , iar R004 are notatia PTC 1k5 ...ceva numi iese ..in pdf ul ptc scrie clar ca e de 70 de ohmi .. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Mono plus II este sasiul.Poate te ajuta cineva cu schema eu doar luni pot Link spre comentariu
santamihai Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 http://elektrotanya.com/nokia_mono_plus_2_chassis_tv_sm.pdf/download.html Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2015 multumesc pt link , problema este ca nu stiu cu ce sa inlocuiesc acel ptc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum