Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un mic ajutor cu un material

tendon

Postări Recomandate

salut As dori sa stiu si eu care este cel mai bun "material" de izolat incintele la imbinari, .. taieturile nu am reusit sa le fac perfecte si am unele abateri de 1 mm ... am auzit tot felu de "retete" cu aracet , rumegus, silicon etc. care este cea mai buna "reteta" sau substanta care izoleaza.... fiind vb de o incinta de subwoofer ... astept opinii cu respect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neinvins

2

• CBI

2

• tendon

2

• hugo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

S-a mai discutat undeva despre etanseizare. Cel mai indicat e cleiul de oase , apoi un amestec de aracet cu rumegus iar ca solutie mai simpla e folosirea unui chit de montaj(Bison). :yawinkle:

Link spre comentariu

Eu zic sa tai placile la un atelier specializat ca nu te costa mai mult de 100mii,si de obicei au si placi ca sa cumperi.Ce vrei tu sa faci e munca de sclav pt. chitrosenie.Incearca sa gasesti un atelier pe undeva,chiar daca le faci din pal sau osb in detrimentul mdf-ului.Nu e bine si nici nu prea merge treaba spoardic asa cum faci tu.Nu se merita atat munca pt. nimic.Crede-ma.

Link spre comentariu

CBI. domnul are deja placile taiate .. si are deja neregularitatile alea.daca nu sunt mai mari de 1 sau 2 mm poti sa incerci sa slefuiesti marginile cu un smirgel mai dur (de 60 sau chiar 40).sau ai putea sa cauti slefuitor electric .. si cu ala indrepti la perfectie marginile.

Link spre comentariu

Aham.Atunci cu o pila rara sa incerca sa le mai indrepte putin in lung asa si apoi din pilitura rezultata sa amestece cu putin aracet gros pana se face o pata consistenta asa pune un strat cu spaclul pe cant si apoi le strange cu suruburi.Nu merge doar cu aracet pt ca ala se trage mult cand se ususca si ramane gaura.Siliconul e bun de etansat prininterior dupa ce se usuca,dar la fel de bine merge si cu o seringa mare cu un futrunas turnat pe la colturi.Dar altadata sa le taie la atelier ca munceste mult si nu le mai scoate la fel,nici intre ele.

Link spre comentariu

salut !!CBI .... nu a fost munca asidua deoarece le-am taiat cu fierestraul electric de mare putere shi in proportie de 99% miau iesit egale... ideea e ca io nus tamplar de meserie.. si ai iesit cateva valuri ... 1 mm ianaltime (nu adancime) si trebuie finisate .....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări