Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor Horizon 9004lw

Postări Recomandate

Buna ziua, am acest monitor care se manifesta in felul urmator: apare imaginea pt 1 secunda si dupa dispare. Daca il inchid din buton si il deschid apare  imaginea si dispare dupa 1 secunda si asa se manifesta de cate ori repet operatiunea. Cred ca problema este la lampi, nu pot descifra ce scrie pe integrat sa-i scot protectia de proba. Pe placa scrie 465-0103-17009g a2 /  e202404 46071.

Pe integrat scrie f851a 60719 (pe randul 2 ca primul rand e sters,gariat). As dori o schema sau denumirea integratului si metoda de anulare a protectiei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clony

5

• dan cod

2

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Condensatorii i-ai schimbat? Chiar daca nu sunt umflati. Am facut mai multe monitoare si TV Horizon si toate aveau condensatorii praf in sursa. Unii erau umflati, altii nu. Inlocuirea tuturor condensatorilor din secundarul sursei a rezolvat problema de fiecare data.

Link spre comentariu

Am inlocuit toti condensatori din secundar dar fara rezultat. Am montat un Led intre pin 5 si masa si vad ca functioneaza. Il tin in teste...

Multumesc de sfaturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări