dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 conzi astia dau bine pe capacimetru si in tensiune intra in scurt scoate 409 si vezi daca se mai opresteSi totusi este un aparat cu care pot testa si tensiunea de strapungere a conzilor,diodelor,tranzistorilor etc.Asta ajuta 100% in aceste cazuri. Link spre comentariu
catalin004 Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Mii de multumiri...nu mai face probleme....Dle.Dan ne puteti spune si noua aparatul?si de unde il putem procura? stima Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Aparatul este cel incercuit din poza/L-am luat in urma cu ceva ani de la Vascip Oradea.Banuiesc ca este pe ebay si acum. Link spre comentariu
catalin004 Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Multumim...o sa caut sa vad ce gasesc....stima Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Aparatul este cel incercuit din poza/L-am luat in urma cu ceva ani de la Vascip Oradea.Banuiesc ca este pe ebay si acum. o fi dar mie numi trebuie Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Tie nu prea iti trebuie nimic dupa cum spui.Nue problema fiecare cum stie si poate.Sunt curios cum dai jos un cip cu radiator sub el ?nici scule de lipit nu iti trebuie?Ajunge pistolul? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 scule de lipit deslipit am , nu am osciloscop dar am facut comanda de el chiar acum , eser am , rlc-metru am , multimetre am in jur de 10 buc , capacimetru am programatoare am etc. Link spre comentariu
catalin004 Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Nu va certati....in loc sa va ajutati...nici eu nu am multe, insa majoritatea da, insa nu ar strica si un astfel de aparat.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Nu va certati....in loc sa va ajutati...nici eu nu am multe, insa majoritatea da, insa nu ar strica si un astfel de aparat.... da nu ne certam doar spunem cu ce lucram uite mie numi trebuie aparat din ala eu dupa sunetu care il scoate tv-ul imi dau seama ce defect are crezi ca eu nam avut asemenea defect ca altfel nu stiam ce defect ai in tv si ca e condu dus dar cind pun eu mina pe tv atunci imi dau seama exact ce are asa din spuse mai greu Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Te rog sa postezi ceva poze cu atelirerul tau la sectiunea deschisa la aparate de masura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum