Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De unde sa incep ?

Vizitator Balan Ion-Cristian

Postări Recomandate

Salutare tuturor ! Ma pasioneaza acest domeniu,dar nu stiu cum sa incep.Am gasit un tutorial destul de explicit,dar vreau sa aprofundez mai mult.Ce carte,tutorial imi recomendati ?

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• flomar60

2

• Mishu_17

1

• Ticu

1

• lazar nicolae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E cam greu sa incepi fix cu electronica. Majoritatea au legat beculete si intrerupatoare...... Cateva fire,o baterie si o mana de becuri de lanterna ar fi primul pas,daca cumva nu l-ai facut. Ce poti face cu ele?

Pai lega-le in serie,in paralel,foloseste un comutator....

Link spre comentariu

Demonteaza tot ce iti cade in mana si incearca sa intelegi ce e pe acolo.

Poate mai cumperi cate un kit educativ, insa cel mai bine este sa stai pe langa un "batran" daca ai posibilitatea.

Succes!

Link spre comentariu

@Ticu are perfecta dreptate.

Daca aflam varsta si locatia colegului nostru il putem indruma...incet...incet ,in tainele electroniciI, 

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Am 20 de ani si in prezent sunt student la Faculta de Inginerie Electrinca din Craiova.La liceul am fost profil Mate-Info/intensiv info.Circuitele in serie,pararel si mixte stiu cum sa le leg,stiu si legiile lui Ohm si lui Kirchoff,insa imi doresc ceva mai mult.Am inceput cu asta http://www.fileshare.ro/e31644627 .Va multumesc pt. sfaturi !

Editat de Balan Ion-Cristian
Link spre comentariu

Pai , Cristi, de-aia ti-am si sugerat sa citesti acele pdf-uri...sunt cateva care te invata ce face o rezistenta , un condensator , un tranzistor...

Ceva componente electronice ai ?...adica rezistente , condensatoare, tranzistoare, etc...? ai ales ceva scheme pe care doresti sa le construiesti ?... o sursa de alimentare ai?...timp pt. experimente este?...

P.S.  De luni pana vineri eu lucrez in Craiova...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări