Vizitator Mada1 Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 (editat) Am primit acest schimbator de cd cu acest defect, adica atunci cand il alimentez apare mesajul checking discs, se misca mecanismul in el de 3, 4 ori de la un capat la altul dupa care se opreste si gata, asa ramane.Mesajut ruleaza continuu pe afisaj. Daca il opresc de la power, apare nesajul OFF dar nu intra in standby cum ar trebui sa se aprinda ledul rosu.Ca sa il pot opri trebuie scos din priza.Pe site-uri de afara se spune ca este blocul optic de vina, altii spun ca este mecanica blocata, etc.Daca cineva a depanat asa cava si ma poate ajuta ?Laser am gasit in Buc.dar costa 350lei, iar aparatul bun costa 500lei+telecomanda !!!Am reparat destule cd de la Technics, dar changerul asta e primul. Ma gandesc ca daca era blocul optic, el isi lua cd-ul, il introducea in capul de citire si nu il citea, sau aparea o eroare ceva, ideea este ca mecanismul de citire se tot plimba prin interior, dar nici gand sa ridice vreun disc!Astept pareri.Multumesc. Editat Iunie 2, 2015 de Mada1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum