unuldinei Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Salutare , as vrea sa-l folosesc sa invat verilog pe Xillinx-ul asta , dar ce fel de cablu merge cu Xillinx WebPack ISE si cu Xilinx CoolRunner-II XC2C32A ? Placa e cea din poza : Link spre comentariu
tes2000 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Sal,din ISE cu Impact: DLC7 (parallel IV pe port paralel) sau DLC9(usb) sau DLC10(usb).Pentru port paralel e simplu de facut (doar 2 buffere), iar pentru usb se gasesc clone. 1 Link spre comentariu
unuldinei Postat Iunie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2015 hm, costa mult DLC-urile astea ... Buffere gasim prin cutii... Care era schema pentru port paralel si oare merge cu un adaptor USB - LPT ? (mergem din aproape in aproape...) Multumesc. Link spre comentariu
tes2000 Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Eu cred ca pe asta am facut, cu doua buffer de HC125http://forums.xilinx.com/t5/CPLDs/Doubts-how-to-program-CPLD-XC2C32A/td-p/131722http://theanine.io/notes/jtag_xilinx_cable/Probabil ca nu merge cu adaptor usb-lpt sau merge foarte lent dar sincer habar n-am ca nu am incercat.Am folosit acest adaptor cu un laptop mai vechi,cu impact mai vechi si era ok.Mai nou folosesc impact-ul sa generez fisierul xsvf si folosesc un player xsvf pe usb, dezavantaj un pas in plus in programare + nu poate citit inapoi continutul doar programare.Clonele DLC9 usb nu sunt asa de scumpe cam 30$, contin XC2C256(18$)+CY7C68013A (13$) deci nu cred ca voi fi mai ieftine.Si eu ma uitam la dlc9, deocamdata am inceput sa strang piesele sa fac pe al meu, probabil ma va costa mai mult decat sa-mi iau gata facut dar macar lipesc eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum