Vizitator armand parfene Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 (editat) Salutare.Am citeva schite in format pdf si vreau sa stiu daca e atit de complicat in a fi create in 3D(catia).Unele cote nu le am pt ca doar un "meserias" ar putea sti care ar fi cotele.Vreau sa-mi creez un reductor planetar (fizic) dupa niste schite create de mine in a-mi finaliza proiectul.E destul de important pt ca am muncit extrem de mult la el.Ve-ti vedea.Postez citeva imagini cu proiectul in derulare.Enjoy. Postez un link:https://www.youtube.com/watch?v=FYYNWJdpYTM Si pdf-urile: Capac.pdf Carcasa pt. coroana dintata interior.pdf Coroana.pdf Flansa.pdf Pinion 2,3,4.pdf Pinion P1.pdf Editat Iunie 1, 2015 de armand parfene Link spre comentariu
Vizitator armand parfene Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Salutare.Am citeva schite in format pdf si vreau sa stiu daca e atit de complicat in a fi create in 3D(catia).Unele cote nu le am pt ca doar un "meserias" ar putea sti care ar fi cotele.Vreau sa-mi creez un reductor planetar (fizic) dupa niste schite create de mine in a-mi finaliza proiectul.E destul de important pt ca am muncit extrem de mult la el.Ve-ti vedea.Postez citeva imagini cu proiectul in derulare.Enjoy. Postez un link:https://www.youtube.com/watch?v=FYYNWJdpYTM Si pdf-urile: Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 (editat) Daca nu e urgenta mare, o sa incerc sa te ajut eu macar cu unele din desenele postate pt a fi transferate in CATIA. Editat Iunie 2, 2015 de Rx-Tx Link spre comentariu
Vizitator armand parfene Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Urgenta,n-ar fi ca vara e lunga.Multumesc. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 (editat) ceva de genul acesta arata carcasa pentru coroana dintata Editat Iunie 2, 2015 de Myhayxx Link spre comentariu
Vizitator armand parfene Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Multumesc.Arata ideal.Cred ca asa ar arata si-n realitate dupa prelucrare cnc,nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum