bogdyyyy Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Buna seara Am o problema cu un intrarile hdmi la un lcd samsung model LE32A336J1DXXH, mai exact daca conectez , o sursa pe oricare din intrarile hdmi , telezizorul "vede " ca este conectat , si dupa cateva secunde afiseaza No signal . A mai intalnit cineva o asemena manifestare? Codul placii de baza este BN94-02688A . Poate are cineva un manual service complet , ce am eu este fara schema electronica a placii. Multumesc anticipat Link spre comentariu
ovy83 Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 incercati cu un alt cablu HDMI,posibil sa nu suporte frecventa adecvata. de obicei conteaza si rezolutia. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2015 salut am incercat si cu alte cabluri si cu alte echipamente . Tv ul era conectat la un receptor digi si la un calculator ; defectul manifestandu-se dupa un soc de tensiune , si din cate am aflat cred ca sa busit si placa video din calculator .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum