ionu7z1992 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Salut colegi Ce nume poarta aceasta mufa de alimentare a HDD-urilor pentru laptop?? Multumesc anticipat Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Aia nu e mufa de alimentare ! Acolo sunt pusi niste jumper-i....in functie de cum se doreste sa se configureze hdd-ul fata de laptop...de obicei nu e pus nici un jumper! Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 (editat) Am un echipament(un DVD-RW) care se alimenteaza (DOAR) din acea mufa(deci are doar conectorul SATA+acel conector)...E mufa de alimentare cu 4 pini...Dar nu stiu exact ce denumire are E exact acest DVD-RW(DVD-RW ide cu adaptor SATA): Editat Iunie 1, 2015 de ionu7z1992 Link spre comentariu
belasajgo Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 La harddisk-ul din imaginea de mai sus acei pini sunt pentru jumpere, cum a spus si elmar. Alimentarea se realizeaza prin mufa din stanga (mufa mai lunga). La DVD-RW din imaginea de mai sus placa respectiva ce se vede nu apartine de unitatea optica, ci este o placa adaptoare de la IDE la SATA, utilizata de firma DELL la unele calculatoare. De mufa respectiva se vorbeste ca fiind "3-pin slimline optical drive power connector". Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 (editat) Nu stiu dimensiunea exacta a mufei respective....dar cred ca ar merge o mufa din alea care se fac conexiuni la unitatile PC...ex.conexiunile pentru porturile usb frontale...din pacate,nu stiu cum le zice la aceste mufe...eu le spuneam conectori cu 1-2-3-4 pini. La harddisk din imaginea de mai sus acei pini sunt pentru jumpere, cum a spus si elmar. Alimentarea se realizeaza prin mufa din mijloc (mufa mai scurta). Nu ...acela e conectorul sata...alimentarea se face prin mufa mai lunga(cu mai multi pini)... P.S. Cred ca ati putea folosi un cablu CD-audio intern...dar trebuie sa cautati unul care sa aiba 4 fire(daca asa va trebuie?)...pentru ca multe din aceste cabluri ...au mufa cu 4pini dar cablurile sunt doar 3... Editat Iunie 1, 2015 de elmar Link spre comentariu
belasajgo Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Nu ...acela e conectorul sata...alimentarea se face prin mufa mai lunga(cu mai multi pini)... P.S. Cred ca ati pute folosi un cablu CD-audio intern...dar trebuie sa cautati unul care sa aiba 4 fire(daca asa va trebuie?)...pentru ca multe din aceste cabluri ...au mufa cu 4pini dar cablurile sunt doar 3... Intr-adevar asa este, nu am fost atent, multumesc pentru atentionare! Doar 3 contacte se folosesc pentru alimentare, deci posibil sa se potriveasca, dar cred ca firele din acele cabluri sunt prea subtiri. Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Iunie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2015 Tot cu 3 pini e si alimentarea la DVD-RW...Fizic(din ce am observat eu) conectorii de la HDD respectiv "interposer" sunt compatibili diferenta fiind ca unul are 4 pini(HDD) celalalt 3 pini(DVD-RW) dar ca marime fiind identici...Tocmai de accea am dat exemplu cu HDD-ul in prima instanta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum