ionutz1985 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 salutare tuturor. am o problema la acest chassis.cum pot sa reduc temperatura de pe finalul de linii 2sc5388 ?.lucreaza excesiv de tare.multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Incearca sa micsorezi la jumatate valoarea celor doua rezistente care alimenteaza driverul din 14 volti ( R624 si R 658 ) E posibil si 2 SC ... stift !! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 punei un radiator mai mare pe ala existent si ar trebui sa lucreze mai rece si daca merge tot asa de cald 2sc5388 stift Link spre comentariu
ionel sm Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Fa ce ti s-a spus mai sus,schimba si C-ul din baza c5388 si daca tot nu merge aplica asta Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 (editat) eu recomand in caz ca 2sc sau bu808 este stift ,schimbarea lui c613 cu 47mf 63 si montarea in paralel a 2 tranzistoare md1803dfx ,deci pin la pin pe acelasi radiator,intodeauna am folosit cu success acesta varianta de mai bine de 2 ani,si nici unul nu sa intors cu acelasi defect,merge destul de rece,caldut,bine inteles ca se pot monta si alte variante de tranzistori cu dioda si rezistenta incorporate,ex d1555 etc,de preferat sa fie din acelasi lot,e simplu si destul de rapid de relizat,2 sau 3 fire cca 5cm,si un surub cu piulita,success Editat Iunie 1, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 eu recomand in caz ca 2sc sau bu808 este stift ,schimbarea lui c613 cu 47mf 63 si montarea in paralel a 2 tranzistoare md1803dfx ,deci pin la pin pe acelasi radiator,intodeauna am folosit cu success acesta varianta de mai bine de 2 ani,si nici unul nu SA intors cu acelasi defect,merge destul de rece,caldut,bine inteles ca se pot monta si alte variante de tranzistori cu dioda si rezistenta incorporate,ex d1555 etc,de preferat sa fie din acelasi lot,e simplu si destul de rapid de relizat,2 sau 3 fire cca 5cm,si un surub cu piulita,success se pare ca domnul din citat repara exact la fel cum si scrie ...stiti dvs cum , nu mai repet acum dinsul a inventat un nou tip de configuratie darlington , care nu mai exista nicaieri pe aceasta planeta , decit in jurul casei dinsului din judetul bacau ... cel mult . daca ar fi citit un pic macar , ar fi stiut ca montarea in paralel a doua tranzistoare bipolare cu dioda incorporata nu este echivalenta cu un tranzistor darlington niciodata never-ever . domnu` inventator , dar de beta echiv = beta 1 x beta 2 ati auzit cumva ? cum faceti dvs un beta echiv mare , daca dvs montati tranzistoarele in paralel ? corecta dpv electric este schema de la postarea nr 4 , NICIDECUM CEEA CE ESTE SCRIS LA POSTAREA NR 5 , cu mentiunile urmatoare ... 1-- recomandat in baza maxim 33uf / 63v . 2-- daca se simuleaza un bu808 sau un 2sc5388 , atunci e musai ca tranzistorul din fata sa fie fara dioda ce , iar cel din spate sa aiba dioda . e inutil sa mai spun ca ambele tranzistoare trebuie sa fie bune dpv calitativ , pentru ca altfel se rupe lantul de iubire . Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 eu unul am renuntat la BU808, montez numai clone- schema de mai sus- cu BUT 11 si MD1803DFX si merge fara probleme, un pic de munca si pret ul la jumatate, spor la treaba. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 iar o ............. ca de fiecare data in afara subiectului, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum