Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update bios = mort

anton_yo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anton_yo

12

• Blind

4

• MifTy

3

• RealAlex

2

Top autori în acest subiect

De aia este vorba....si eu am asteptat o gramada de timp pana sa-mi rezolve o problema identica cu un aspire acum...2 ani (noiembrie 2005).

Ai cd-rom integrat la modelul tau de laptop? Daca nu, pentru asta se folosea slotul respectiv.

O sugestie...cauta pe situl hp la support manualul pentru modelul tau de laptop si vezi la ce se folosea exact

Later edit: http://search.hp.com/query.html?lang=en ... a=en&cc=us

Inca un edit: Am citit in manual, in slotul de expansiune poti transfera date prin usb, telecomanda ir, lan, modem, poti alimenta si cam atat.

Banuiesc ca nu o sa te duci pana in italia ca sa il rezolvi...sau il trimiti pana acolo?

Link spre comentariu

RealAlex am sunat si aici si mi-au zis la fel ca nu se poate pt ca este Pavilion si nu se baga. M-am hotarat sa vin in bucuresti la sediul central cu el in mana sa li-l pun pe masa sa vad ce zic pt ca frate-meu a fost la reprezentanta in italia si au zis ca avem reprezentanta in romania si se face cu siguranta, kiar daca nu se comercializeaza in acea tara. de ne crezut...o sa iese mare scandal pe kestia asta cand o sa ajung in buc. cu cei din craiova nici n-am ce sa mai vb..ei depind de cei de la bucuresti.

Link spre comentariu

Fii atent, da-mi pe PM mai multe detalii, si voi trimite eu mail unei "persoane" sa vedem ce iese, poate nu este nevoie sa te deplasezi pana aici ;) Vorbim Sambata.

am adaugat in lista id-ul tau ..o sa vb acolo
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

am revenit oameni buni cu forte noi: vineri 27aprilie (kiar de ziua mea) m-au sunat italienii spunandu-mi ca au schimbat laptopul. sapt asta am sa ma duc sa-l iau.. :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări