flomar60 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Eu cred ca nu are curent destul tda-ul si de asta pe joase nu le reda cum trebuie Ca sa te convingi de treaba asta deconecteaza un canal si fa probe doar pe canalul ramas...este imposibil , daca totul e in regula in restul montajului, ca alimentatorul sa nu faca fata la un singur modul cu TDA...de asemenea , mai poti deconecta preul si sa introduci semnal direct la intrarea finalului ...din calculator - cu setarile la redare la maxim- ai semnal suficient ca sa ataci integratul... Link spre comentariu
George Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Mai conteaza si de unde ai procurat acele tda-uri.....daca sunt originale sau nu.... Link spre comentariu
malaescudaniel Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 Mai conteaza si de unde ai procurat acele tda-uri.....daca sunt originale sau nu.... de la Mivarom Link spre comentariu
George Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Banuiam eu ca de acolo le-ai cumparat. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 malaescudaniel, pînă acum era reparat ampliful dacă nu insistai cu TDA-urile alea în ciuda sfaturilor majorităţii celor care au avut bunăvoiţa să-ţi răspundă. Credeai că vei scoate putere mai mare? Acum ai aflat răspunsul. Link spre comentariu
malaescudaniel Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) Mda va multumesc pt ajutor...acum asta e m-am convins de tda ori asa sunt ele ori nu am eu sursa potenta pt integrate pt ca si cu un canal si cu 2 e tot la fel iesirea adica are curent... Uitati un video la inceput e un logitech 2.1 de 25 W iar apoi pun tda-a urile si parerea mea e ca se aude mai bine logitechul https://www.youtube.com/watch?v=CMMn7L74m2I&feature=youtu.be si altul:https://www.youtube.com/watch?v=bKbqWOiZcKE Editat Iunie 6, 2015 de malaescudaniel Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 (editat) Il am aici modulul nu am ce sa-i fac deoarece nu am finali...Mi-a promis cineva ca imi aduce originali ca avea pe acasa de odinioara nu am decat sa astept dar nu mai zice nimic...ma gandesc ca poate si-o tine promisiunea Eu ti-am trimis linkuri la componente care s-ar potrivi bine acolo la tine in amplf. Alea ne la link-uri nu-s facaturi, nu am avut niciodata probleme cu piese luate de acolo. Cu 25-30 Ron (+transport) ti-ai fi schimbat toti finalii si prefinalii cu altii de calitate poate chiar mai buna decit a celor originali. Tot acolo gasesti si tranzistori de putere mai mare daca ceea ce ti-am recomandat eu nu-ti convine.... Pt puteri "mai mari" poti pune de astia: MJL21193G MJL21194G, sau clasicii 2SA1943 2SC5200. Cu putina straduinta iti incap si astia dar nu se merita ca ai traf mic, cu tensiuni relativ mici de iesire, dar cel mai problematic este ca si radiatorul este mic. Cei pe care ti i-am recomandat prima data sint cei mai potriviti in statia ta. Editat Iunie 6, 2015 de sesebe Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Se aud bine si integratele TDA, poate restul componentelor sa traga montajul in jos...suspectul principal fiind trafo. Eu am luat 2 TDA de pe miva (acum un an si ceva) pentru a inlocui unele arse si se comporta foarte bine. Cel mai bine reparai ampliful cu trz, iar de amorul artei faceai un montaj separat cu cele doua kituri (ca sa nu le arunci). Trebuie verificat sa nu depasesti tensiunea recomandata in functie de impedanta boxelor. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 (editat) Acolo sînt neadaptări de impedanţă şi nivel de semnale. Nu orice amplif merge cîrpit cu module ''universale'' cum sînt astea. Editat Iunie 9, 2015 de zal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum