Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reglare subwoofer activ Blaupunkt GTb 8 A

Vizitator Bogdan Orleanu

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan Orleanu

Salut,Ma intereseaza si pe mine cum as putea sa reglez un blaupunkt gtb 8 a astfel incat sa fie cel mai bun raport calitate sunet - bass.Eu sunt super multumit de cum se aude doar ca imi dau seama ca nu e reglat corespunzator.

post-246125-0-85166200-1433077706_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Dai in intrare semnal de nivel corespunzator, de principiu. Dai cross-ul pe 70Hz, dai din level la minim. Dai sistemul general la 70% din volum, sa sune curat, fara distorsiuni, pe CD ORIGINAL sau un MP3 de calitate. Incepi sa ridici gain, pana la sub nivelul de distorsiuni. Dai cross-ul pe unde iti place, in general pana pe la max. 90-100Hz, sau fct. de preferinte. Sa ai fazate toate difuzoarele din sistem, si daca simti ca ai atenuari, joaca-te cu phase, pana simti ca totul e in regula.

Ai mare grija cu nivelul de intrare, poti sa-l faci sa distorsioneze din etajele anterioare amplificatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări